Inginer Devizist

AllJobs4All

13-05-2014 | EXPIRA LA 12-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Introduce articolele de deviz si cantitatile acestora in programe de specialitate, colaborand cu ceilalti membrii ai compartimentului;
Impreuna cu echipa alocata proiectului va intocmi desene de executie.


CERINTE

Absolvent studii superioare de specialitate (Constructii, Instalatii);
Cunostinte de proiectare;
Cunostinte avansata de operare PC - Autocad, Ms Office, alte soft-uri de specialitate, program de devize (preferabil Windev );
Experienta in intocmire devize;
Dorinta de invatare si dezvoltare profesionala;
Gandire analitica;
Abilitati de rezolvare a problemelor;
Abordare pozitiva a sarcinilor de lucru;
Integritate, onestitate;
Capacitate de lucru orientata spre respectarea termenelor limita;
Sociabilitate, capacitate de lucru in echipa;
Flexibilitate.


BENEFICII OFERITE

Mediu de lucru profesionist si dinamic;
Posibilitate de afirmare si acces la o gama larga de proiecte, atat din punct de vedere al diversitatii cat si din punct de vedere al complexitatii.


DESCRIEREA FIRMEI

AllJobs4All, membru al Outsourcing 4 All a luat nastere pentru a veni in intampinarea necesitatilor de resurse umane ale clientilor nostri. Scopul nostru este de a aduce o perspectiva inovatoare in abordarea proceselor de Recrutare si Selectie, Evaluare, Motivare, Diagnoza Organizationala si Consiliere in Cariera, de a sustine si incuraja companiile in utilizarea optima a elementelor de Management al Resurselor Umane.

Proiectam, planificam si construim cariere de succes, pentru oameni de succes, in organizatii de succes, prin simplul fapt ca avem rabdarea, inteligenta si tenacitatea de a descoperi potentiale si a le orienta adecvat! (mai multe detalii pe www.alljobs4all.ro)