Inginer Devize

Academia de HR

29-08-2019 | EXPIRA LA 29-08-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Academia de HR recrutează pentru Clientul său, reputat holding în domeniul proiectarii si urbanismului. Grupul oferă soluții integrate, la cheie de proiectare, autorizare/avizare pentru toate tipurile de clădiri comerciale, birouri, industriale, rezidențiale.
Cu o istorie impresionanta de aproape 20 de ani, Clientul nostru stabilește astăzi noi standarde în domeniu, însumând zeci de mii hectare urbanizate și numeroase proiecte complexe construite în valoare totală de sute de milioane euro și care astăzi reprezintă repere recunoscute în București, Brașov și alte orașe.
Compania dispune de o numeroasă echipă de specialiști în arhitectură, instalații, structură și urbanism, ce are capacitatea de a coordona și gestiona orice fel de proiect pana în cel mai mic detaliu, împreună cu care compania și-a propus sa ofere o nouă dimensiune arhitecturii urbane bazată pe viziune și inovație.
Sunt oameni de la care ai ce învăța și alături de care munca este o bucurie și o realizare și care lucrează în departamente precum cel de Urbanism, Arhitectură, Proiectarea structurilor de rezistență ori Instalații.
Pe lângă noi și încă și mai ambițioase proiecte pentru care compania se pregătește din timp, recrutând peste 60 de specialiști.
Vino alături de noi ca să crești profesional, contribuind la noua viziune asupra dezvoltării urbane, axată pe concepte noi, moderne aliniate principiilor dezvoltării durabile cu scopul de a creste standardul de viață al oamenilor, înconjurați de frumos!

Descrierea jobului
Misiunea principală a postului: (1) realizează măsurători ale amplasamentelor fronturilor de lucru din cadrul șantierului respectiv măsurători ale planurilor din proiectul de execuție sau proiectul tehnic și ale cantităților de lucrări necesare pentru realizarea obiectivului de investiție, stabilind împreună cu Managerul de Proiect baza de costuri și (2) întocmește devizul pe categorii de lucrări al investiției totale, precum și situațiile intermediare de plată conform contractelor și graficelor lucrărilor. Căutăm:

2 x Inginer Devize pentru București (nivel Senior)

Asigură ofertarea, planning-ul, contractarea, urmărirea și decontarea lucrărilor de construcții
Se ocupă de întocmirea documentației pentru participare la licitații publice pentru lucrări de construcții și participă la ședințele de licitații
Realizează proiectare asistată pentru ante-măsurători, devize analitice, extrase de resurse și situații de lucrări prin programul WinDev
Contribuie la supravegherea executării lucrărilor pe șantier (după caz)
Contribuie la identificarea potențialilor furnizorilor de materiale, servicii, echipamente și dotări cu un raport preț/calitate corect pentru proiectele alocate și asigură după caz corespondența cu furnizorii de utilități (solicitare preturi, etc)


CERINTE

Candidatul Ideal

Studii și experiență

Studii superioare Tehnice: Facultatea de Construcții Civile, Facultatea de Instalații, Facultatea CFDP sau orice altă facultate profil Construcții
Experiență de 7-8 ani în domeniul realizării devizelor

Alte cerințe
Cunoștințe utilizare WinDev (preferabil)
Cunoștințe utilizare MS Office, Autocad (optional MS Project)
Cunoștințe de MS Office (Excel)
Cunoștințe privind legislația, normativele, standardele specifice în vigoare
Cunoștințe solide despre materiale, metode şi instrumente utilizate în construcții, instalații electrice și sanitare
Abilități de comunicare și relaționare eficientă
Permis de conducere cat. B (preferabil)

Personalitate
Pozitivism, optimism, dragoste pentru frumos
Spirit organizat, meticulos și atenție la detalii


BENEFICII OFERITE

Ofertă
Companie de renume, un brand reputat și respectat pe segmentul său
Proiecte mari, frumoase, de portofoliu, diverse și ambiționase (blocuri cu apartamente, clădiri de birouri, hale industriale, clădiri și spații comerciale, etc)
Veți face parte dintr-o echipă cu un nivel înalt de calificare, formată din arhitecți, urbaniști, ingineri structuriști, ingineri CFDP, HVAC, CTC, ingineri instalații sanitare și ingineri instalații electrice, colegi profesioniști, cu inteligență și competențe tehnice mult remarcabile
Sediu accesibil, aproape de metrou (1 min)
Mediu de lucru prietenos, desfășori o activitate frumoasă unde nu te simți ca la muncă, un climat bazat pe respect și recunoaștere
Stagii de pregătire internă, formare profesională continuă, buget clar alocat pentru cursuri în vederea dezvoltării profesionale
Salariu atractiv (15 salarii în primul an, 13 în următorii)
Sisteme de recompensare internă a valorii create (la finalizarea proiectelor – bonus pe proiecte, respectiv pentru cei care își asumă responsabilități de coordonare – bonus de coordonare)
Alte bonusuri: bonus de loialitate/vechime în companie, bonus retenție, bonus la angajare, bonus recomandări pentru pozițiile aflate în recrutare
Asigurare medicala în rețele medicale private de top
24 zile de concediu odihnă/an
Telefon mobil, abonament voce și dat
Cafea, apă, ceai, fructe proaspete
O zi pe lună lucru de acasă
Posibilități reale de promovare într-o companie aflată în plină expansiune și proiecte în creștere
Siguranță și stabilitate pe termen lung

Aceasta nu este doar un job, ci este o șansă de creștere și dezvoltare profesională într-o companie de succes!


DESCRIEREA FIRMEI

Abordam toate problemele importante de HR si contribuim prin proiectele noastre de recrutare, cursurile si serviciile noastre la identificarea, atragerea si pastrarea talentelor in companiile din Romania. Avem 20 de ani de experiență și sute de proiecte de recrutare de succes! Recrutori Seniori! Domenii recrutare: Vânzări, Management, IT, HR, Financiar, Juridic, Logistică, Inginerie. Facem recrutare cu pasiune, avem rezultate, găsim candidați!

Mai multe joburi, articole, materiale pe academiadehr.ro