Inginer constructor- supervizare lucrari amenajari - tanar absolvent TCM - perioada determinata

NEFERTITI Human Capital Consulting

04-07-2009 | EXPIRA LA 10-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o corporatie internationala specializata in consultanta si management in domeniul constructiilor. Reprezentanta lor din Romania este implicata in controlul si managementul mai multor proiecte rezidentiale de amploare, marea lor majoritate in jurul Bucurestiului.

Pentru proiectul de supervizare a amenajarilor interioare, realizate de fiecare magazin in parte, in interiorul unui mall din Bucuresti, suntem in cautarea unui inginer constructor. Perioada de angajare este de cca 3-4 luni.

Principalele responsabilitati:
- analiza planului spatiilor incredintate (analiza planurilor si proiectelor)
- insusirea regulilor si normelor din manualul antreprenorului
- urmarirea respectarii acestora de catre cei implicati direct in amenajari
- raportarea neregulilor inregistrate in santier
- oferirea de solutii tehnice care sa respecte normele asumate de antreprenor dar sa faciliteze si amenajarea interioara dorita de magazin.

In cateva cuvinte: fiecare spatiu comercial este predat magazinului la nivel de structura, racorduri la electricitate si utilitati, urmand ca amenajarea si partia spatiului sa fie facuta conform politicii de brand a fiecarui magazin in parte. Inginerul pe care il cautam trebuie sa supervizeze amenajarea si sa se asigure ca se respecta normele de siguranta si normele din manualul antreprenorului.


CERINTE

- abilitati pentru munca in santier
- experienta minim 6 luni pe un santier
- absolvent de studii superioare tehnice - constructii
- limba engleza nivel mediu


BENEFICII OFERITE

- 1500 ron net lunar - contract de munca
- sau in jurul a 500 - 550 euro pentru PFA sau persoana juridica, contract de mandat


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/ schimbarea/ consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte, fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.
Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.