HR INTERNSHIP

HUMANGEST GROUP

29-01-2016 | EXPIRA LA 28-02-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ti-e greu sa decizi ce-ti place mai mult in Resurse Umane? Te ajutam noi!

Studenti dornici de o cariera in resurse umane, HUMANGEST GROUP va cauta si va invita sa aplicati la programul de internship al companiei noastre!

Programul este dedicat studentilor /masteranzilor din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative sau Universitatea Bucuresti, care isi doresc un singur lucru: sa isi dezvolte si sa isi imbunatatesca cunostintele si skill-urile de care au nevoie pentru o cariera reusita in HR!
Vei avea 3 luni pline, in care, alaturi de echipa de recrutare si selectie, vei experimenta mai multe arii ale HR-ului, avand apoi posibilitatea sa ramai in organizatia noastra.

Iti oferim o perioada de internship de 3 luni, timp in care vei fi ajutat sa deprinzi abilitatile necesare derularii unei activitati eficiente intr-un departament de recrutare si selectie. Dupa cele 3 luni, daca ne demonstrezi ca esti omul potrivit pentru noi, poti deveni membru permanent al echipei Humangest Group.


CERINTE

- Student sau masterand;
- Interes pentru dezvoltarea unei cariere in resurse umane;
- Bune abilitati de comunicare si relationare;
- Limba engleza – cel putin nivel mediu;
- Bune abilitati de operare PC.


DESCRIEREA FIRMEI

COMPANY DESCRIPTION:

HUMANGEST GROUP va pune la dispozitie o gama variata de servicii: recrutare si selectie de personal atat pe perioada nedeterminata cat si determinata, in toate domeniile de activitate si pentru orice fel de calificari si nivel de experienta, administrarea contractelor de munca temporara, formare si integrare profesionala.