Hotel 5* angajeaza personal pentru departamentul Vanzari/Marketing

HOTEL CAPSA

12-11-2014 | EXPIRA LA 14-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Va lucra sub îndrumarea și supravegherea directa a Managerului de Hotel si Restaurant.
Este responsabil/a pentru activitățile de vânzare, în conformitate cu strategia anuala de vanzari si marketing aprobata de conducerea Hotelului, si de atingerea target-urilor lunare.
- Mentine contactul frecvent cu Managerul de Hotel si Restaurant si implementeaza proiectele propuse de acesta.
- Dezvolta si mentine contactul cu agenții de turism, tour operatori, companii aeriene, corporatii multinationale generatoare de afaceri, departamente guvernamentale, societati, fundatii care au nevoie de servicii de catering, săli de conferință si cazare, turisti individuali.
- Monitorizeaza activitățile concurenților si ofertele acestora.
- Vinde clienților existenți și potențiali luând în considerare obiectivele stabilite în strategia de vanzari, negociind tarifele tinand cont de interesul companiei si respectand marja aprobata de conducere.
- Se ocupa de promovarea hotelului:pe situri de specialitate, in mediul on-line (facebook, tweeter etc.)


CERINTE

- Studii superioare (preferabil studii economice);
- Minim 3 ani experienta intr-o pozitie similara in industria hoteliera;
- Fluent în limba engleză, cunoasterea altor limbi reprezinta un avantaj;
- Abilități PC: MS Office, Microsoft PowerPoint, Internet Explorer , Facebook
- Abilitatea de a lucra fără o supraveghere atentă
- Abilitati de rezolvare a problemelor
- Abilitatea de a lua decizii
- Abilitatea de a urmări și de a respecta termenele limită
- Abilitati excelente de comunicare


DESCRIEREA FIRMEI

Hotelul Casa Capsa se afla in centrul istoric al Bucurestiului pe Calea Victoriei, foarte aproape de sediile institutiilor bancare, magazine de lux, muzee, parcuri si nenumarate atractii. Hotelul este la o departare de nuami 35-50 minute de aeroportul International Henry Coanda si pune la dispozitie camere luxioase si echipate cu acces la internet Wi-Fi gratuit, locuri de parcare in fata hotelului, sala de fitness si sauna uscata.

Hotelul ofera un numar de 60 de camere confortabile, echipate la cele mai inalte standarde. Camerele sunt dotate cu paturi matrimoniale si mobila stil din perioada interbelica, pereti fonoizolati cu tapet din matase naturala. In timpul sejurului puteti alege una dintre cele 36 camere deluxe cu pat dublu, 12 camere single standard cu pat pentru 1 persoana sau matrimonial. De asemenea puteti alege una din cele 10 camere Junior Suite cu un design deosebit si o arhitectura ce te poarta imediat in perioada interbelica, pat king size cu baldachin si vedere spre Palatul “Cercul Militar”.