Hostess Online

HighQualityStudio

27-07-2016 | EXPIRA LA 26-08-2016

Job suspendat de catre administratorul site-ului

RESPONSABILITATI

High Quality Studio se afla in Bucuresti , Str: Drumul Taberei, langa Afy Palace. Va intampinam cu o gama larga de site-uri (bazate pe private, free chat sau cu private direct).
In studioul nostru gasesti o echipa formata numai din femei cu o mare experienta in formarea si promovarea modelelor din videochat
Poti fii sigura ca nu te vei simti niciodata neinteleasa și vei fii sprijinită intotdeauna atunci cand ai nevoie.


CERINTE

- Personal feminin
- Aspect fizic placut (ingrijit)
- Varsta minima 18ani
- Limba engleza sau franceza vorbita la nivel minim incepator
- Seriozitate
- Ambitie.


BENEFICII OFERITE

Contract legal de munca
Mediu de lucru placut,
Bonus de angajare
Camere individuale
Aparatura H.D


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o echipa tanara dar foarte bine antrenata in domeniul videochatului, colaboram impreuna de peste 7 ani si asta spune multe despre seriozitatea si experienta noastra. High Quality Studio nu este un studio de videochat ca oricare altul, este studioul in care modelele se simt ca acasa si este formata numai din personal feminin.

Suntem solutia perfecta pentru orice fel de fata. In echipa noastra se gasesc studente care beneficaza de un program super-flexibil, doamne care lucreaza full-time ori persoane care aleg alte ture decat cele standard, asadar putem spune ca facem tot ce putem ca tu sa beneficiezi de un program perfect adaptat nevoilor tale!

Experienta ne-a facut sa credem ca in acest domeniu conteaza modul inteligent in care abordezi orice problema, cultura generala si comunicarea iar daca acestea lipsesc personalul nostru este gata sa te ajute oricand este nevoie.

Impreuna am invatat cum sa ducem un model de la castiguri de 500$ pe sesiune la 3000 - 5000$, evident, este nevoie de efort, de respect fata de locul de munca si rabdare pentru a avea rezultatele dorite. Dar asta e valabil pentru oricine vrea sa isi faca un viitor, indiferent de domeniu.

La noi ai toate sansele sa castigi suficient cat sa iti acoperi toate cheltuielile uzuale si sa pui bani deoparte si pentru casa, masina si altele atat de necesare, asta doar daca iei acest loc de munca in serios.

Contact: 0762.144.108
sau sustine un interviu online : http://studio-video-chat.net/contact