GRAFICIAN

S.C. GoodMills Romania S.A.

30-09-2015 | EXPIRA LA 30-10-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

• Asigura designul materialelor electronice si printate, elemente de expunere si/sau ilustratii pentru toata gama de produse din portofoliu, modalitati de afisare si prezentare pentru diferite canale .
• Asigura elementele si conceptele grafice pentru ambalajele produselor, prezentari de afaceri, creeaza concepte grafice si de design, machete pentru materialele promotionale : cataloage, reviste, pliante, bannere, postere, brosuri, etichete, logo-uri, semne de birou, mostre, si/sau alte modalitati de afisare.
• Executa schite si produce elemente de prezentare: grafice, tabele, clip art, postere, garfica digitala, desene, fotografii.
• Produce lay-out-uri digitale si asezari in pagina, importa fisiere si texte in lay-out-uri, pe care le aseaza in pagina.
• Dezvolta si produce grafica web.
• Produce ilustratii tehnice pentru prezentari si publicatii.


CERINTE

Experienta minimum 3 ani in domeniu
Studii superioare
Cursuri de specialitate in domeniu
PC : Adobe Photoshop, Adobe Illustrator,Corel Draw, Corel PhotoPaint – avansat
Lb. engleza : mediu/ avansat

Cunostinte :
- capacitatea de a analiza informatii grafice si tehnice si de a creea ilustratii si interpretari
- cunoasterea proceselor si tehnicilor de reproducere grafica si copiere
- cunoasterea principiilor si practicilor folosite in grafica si design
- posibilitate de a creea si a produce materiale grafice cu ajutorul anumitor metode, tehnici, echipamente de profil cat si altor suporturi media
- cunostinte de lay-out grafic si diverse cerinte si proceduri de fotografie
- abilitati in utilizarea de programe computerizate de design grafic


DESCRIEREA FIRMEI

Compania GoodMills Romania este parte din grupul GoodMills Austria, care a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.
GoodMills Romania S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.