Internship vanzari

SC GRADINARIU IMPORT EXPORT

02-11-2017 | EXPIRA LA 02-12-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti student la Politehnica si iti planifici trecerea de la „student” la „profesionist”? Cautam studenti ambitiosi si pregatiti sa faca primii pasi in cariera, in domeniul vanzarilor.


Alatura-te echipei Gradinariu pentru un start pozitiv in cariera!

Ce iti oferim:

Un program de internship de 3-6 luni (cu posibilitatea angajarii la finalul acestei perioade) in care vei avea posibilitatea sa pui in practica cunostintele teoretice acumulate pe parcursul studiilor, sa cunosti diverse procese din domeniul tau de interes, sa dobandesti experienta si sa intelegi dinamica unei organizatii si chiar sa coordonezi propriul tau proiect.

Pe toata perioada programului vei fi ghidat de expertii nostri in primii pasi in cariera si vei primi suport pentru a iti desavarsi experienta alaturi de noi.


CERINTE

Cum ne asteptam sa fii:

Esti student in ultimul an sau urmezi cursurile unui program de master;
Ai multa energie si entuziasm;
Iti doresti sa cresti si sa te dezvolti in cadrul unei echipe;
Esti ambitios si pui pasiune in ceea ce faci;
Ai atitudine proactiva si deschidere catre nou;
Ai capacitate de invatare rapida;
Ai cunostinte bune de limba engleza;
Utilizezi cu usurinta pachetul Microsoft Office.


DESCRIEREA FIRMEI

GRADINARIU IMPORT EXPORT S.R.L. is a Romanian company with more than 20 years of experience, having a consolidated leading position, as an equipment integrator for big and complex projects, in construction, roads, waste management, emergency and agricultural areas, for both private customers as well as for authorities, through direct sales and/or through public tenders.