FUNCTIONAR REGISTRATURA

AUTORITATEA AERONAUTICA CIVILA ROMANA

06-10-2008 | EXPIRA LA 12-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Autoritatea Aeronautica Civila Romana, cu sediul in Bucuresti, soseaua Bucuresti-Ploiesti nr. 38-40, sector 1, anunta scoaterea la concurs a postului de functionar - registratura.
Conditii de inscriere: studii medii; cunoasterea limbii engleze (nivel mediu). Experienta in domeniu constituie un avantaj.
Concursul va avea loc pe data de 10.09.2008 ora 09:30 la sediul regiei.
Cererile de inscriere, insotite de Curriculum Vitae, copie BI/CI, actele de studii, cazier judiciar si adeverinta medicala vor fi depuse la registratura Autoritatii Aeronautice Civile Romane, pana pe data de 08.09.2008.
Relatii suplimentare se pot obtine la telefon: 2081542.
Bibliografie si tematica generala:
- HG 405/ 1993 privind infiintarea Autoritatii Aeronautice Civile Romane (impreuna cu Anexa);
- Cunostinte generale privind rolul si organizarea Autoritatii Aeronautice Civile Romane - Candidatul se va documenta singur utilizand internetul.
Cererile de inscriere, insotite de Curriculum Vitae, actele de studii relevante, cazierul judiciar si adeverinta medicala vor fi depuse la registratura Autoritatii Aeronautice Civile Romane pana cel tarziu in data de 08.09.2008.
Concursul va avea loc miercuri, 10.09.2008, incepand cu ora 09.30 si va consta in: testarea psihologica; testarea cunostintelor de limba engleza, testarea cunostintelor PC si testarea cunostintelor de specialitate (potrivit bibliografiei si tematicilor indicate mai sus).
Testul psihologic este eliminatoriu, iar ponderea celorlalte trei testari in nota finala este de 70% pentru testul de specialitate, 10% pentru testul de limba engleza si 20% pentru testul PC.
Nota minima pentru admitere va fi de 6,50. Va fi declarat admis concurentul cu nota cea mai mare. in cazul in care vor exista mai multi candidati care vor indeplini criteriile de angajare, va avea loc un interviu cu ajutorul caruia se va face departajarea lor.


CERINTE

1.Studii medii;
2.Capacitate de analiza si sinteza, disponibilitate la sarcini;
3.Cunostinte de limba engleza la nivel mediu;
4.Abilitati de comunicare si lucru in echipa;
5.Experienta de lucru cu publicul;
6.Experienta in domeniu constituie un avantaj;
7.Abilitati de utilizare a calculatorului (Pachetul Microsoft Office).


DESCRIEREA FIRMEI

REGIE AUTONOMA DE INTERS PUBLIC NATIONAL

AACR ESTE DESEMNATA DE MINISTERUL TRANSPORTURILOR CA ORGANISM DE REGLEMENTARE UNIC SI AUTORITATE DE SUPRAVEGHERE IN AVIATIA CIVILA.