FUNCTIONAR INFORMAŢII CLIENŢI-Chitila

bauMax

26-06-2011 | EXPIRA LA 26-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Organizarea, planificarea şi controlul activităţii cu privire la mulţumirea clienţilor: rezolvarea reclamaţiilor, efectuare retururi, consilierea clienţilor,întocmirea facturilor şi garanţiilor;
- Prelucrarea diferenţelor, ţinerea evidenţei comenzilor de marfă şi a recepţiei comenzilor, verificarea comenzilor deschise;
-Întreţinerea şi utilizarea corespunzătoare a mijloacelor din dotare;
-Supervizarea şi raportarea nerespectării principiilor şi procedurilor de lucru;


CERINTE

• Studii medii;
• Experienţă în activitatea comercială constituie un avantaj;
• Abilităţi de comunicare, flexibilitate, gândire pozitivă, rezistenţă la stres;
• Spirit de echipă şi orientare către client;
• Cunoştinţe de operare calculator.


BENEFICII OFERITE

Dacă sunteţi interesat(ă) şi doriţi să vă implicaţi în formarea organizaţiei noastre, atunci trimiteţi CV-ul dvs. precizând postul pentru care aplicaţi la adresa de e-mail jobsro@baumax.com sau pe fax la numărul: 031 620.27.25.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania bauMax reprezinta in Austria si in tarile Europei Centrale si de Est in care se extinde un pionier al conceptului comercial Do-it-yourself. Oferim un sortiment bogat de produse de materiale de constructii si bricolaj, asiguram servicii multiple si avem o politica atragatoare de preturi pentru cele mai diversificate cerinte.
Compania bauMax considera echipa sa de angajati ca o familie, ne bazam pe activitatea in echipa, grija reciproca, recunoastere si promovare.
Compania bauMax este lider de piata in Austria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia si Ungaria.
bauMax Romania are magazine deschise la Brasov, Sibiu, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Craiova. In viitorul apropiat urmeaza deschiderea magazinelor din Suceava si Bacau.