FUNCTIONAR EVIDENTA CASH

DHL International Romania

25-02-2008 | EXPIRA LA 26-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Verificarea tuturor tranzactiilor cash
- Intocmirea rapoartelor de venituri cash
- Coroborarea chitantelor cu incasarile cash
- Facturarea operatiunilor de export
- Corectarea inregistrarilor cash in sistemele specifice
- Rularea rapoartelor lunare
- Arhivarea si indosarierea documentelor de transport si a facturilor


CERINTE

- Cunostinte de operare PC (Excel)
- Cunostinte de contabilitate primara
- Atentie la detalii
- Capacitatea de a lucra cu cifre
- Bune abilitati de comunicare


DESCRIEREA FIRMEI

DHL este incepand cu 2002 parte a grupului Deutsche Post Word Net alaturi de companii precum Danzas si Deutsche Post Euro Express. Unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata mondiala DHL a devenit marca intregului grup incorporand toate celelalte brand-uri legate de serviciile de transport.

Pentru DHL oamenii sunt cel mai important bun al companiei, iar Departamentul de Resurse Umane devine o piesa esentiala in sprijinirea obiectivelor strategice ale companiei. Aceasta perspectiva este transpusa in practica prin recrutarea de profesionisti pe baza unui set de competente bine definit, recompensand performanta si incurajand asumarea deplina a responsabilitatii in cazul slabei performante, promovand flexibilitatea si colegialitatea la locul de munca si pastrand integritatea comunicarii.
DHL investeste in oameni si dezvoltarea lor, programe de cursuri, de evaluare si dezvoltare a personalului sunt investitii pe termeni lung, de pe urma carora beneficiaza toate cele trei parti aflate in relatie directa pe piata: client – angajat – organizatie.

Astazi, cand spui DHL, spui seriozitate, profesionalism si rapiditate. Inseamna increderea intr-un lucru bine facut, certitudinea ca orice detaliu este prevazut si pus la punct.

DHL. WE MOVE THE WORLD!