Functionar Economic Back Office

BRD FINANCE IFN S.A.

21-07-2008 | EXPIRA LA 27-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Principalele responsabilitati :
Analizeaza solicitarile de credit trimise de prescriptori, face verificarile de eligibilitate client si documente si introduce solicitarile in aplicatiile specifice, avand grija sa respecte prevederile procedurilor in vigoare;
Analizeaza si opereaza modificari pe contractele clientilor (anulari, modificari, printari, etc);
Analizeaza dosarele de credit si isi da acordul pentru activarea lor.

Activeaza dosarele de credit;


CERINTE

minim studii medii
cunostinte de operare PC de nivel mediu
fire analitica
abilitati de organizare si gestiune a timpului
atentie distributiva
spirit de echipa
rezistenta la stres


DESCRIEREA FIRMEI

BRD Finance IFN S.A. este o societate specializata in acordarea creditelor de consum, membra a Grupului Societe Generale, fiind creata in anul 2004.

Activitatea companiei este concentrata pe gestionarea creditelor pentru achizitionarea bunurilor de folosinta indelungata acordate la locul de vanzare, colaborand cu o serie de comercianti, atat la nivel national, cat si local.
Parteneriatele incheiate cu mari retele de distribuitori (precum Carrefour, Praktiker, Real, Rombiz, Cosmo, Germanos, Depozitul de Calculatoare, Daniel, Diverta, HAT), permit accesul clientilor la o mare varietate de produse, de la electrocasnice, calculatoare, bunuri de larg consum, pana la bunuri pentru casa si gradina, mobila si multe altele.

BRD Finance IFN S.A. este prezenta in magazine fie direct, prin intermediul birourilor de credite, fie al operatorilor partenerilor.