Front End Developer / Programator Front End (Junior / Senior)

SC SOMA SOCIAL SRL

10-02-2016 | EXPIRA LA 11-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- HTML5, CSS3 și JavaScript
- lucrul în echipă la proiecte și să te descurci cu Git
- prototiparea în HTML funcțional a elementelor de UI și implementarea formularelor PHP
- transformarea unui design (de obicei Photoshop - psd) într-o pagină web funcțională folosind HTML, CSS și Javascript
- colaborarea cu departamentul de design pentru a găsi cele mai bune soluții la problemele de interfață
- estimarea cât mai precisă a timpului necesar pentru terminarea sarcinilor
- atenție la detalii.


CERINTE

Trebuie să te avertizăm de pe acum că vom fi cu adevărat impresionați dacă ne trimiți și un portofoliu de proiecte făcute de tine.

Ce oferim? (comun)
Hackeri la birou, roboți, cafea, proiecte speciale și în general cei mai fresh și mai inventivi colegi din industria IT. Cu toate acestea, credem că cel mai bun lucru este că la Soma Social găseși întotdeauna pe cineva de la care poți să înveți să faci lucruri extraordinare. În plus, oferim și posibilitatea unui program flexibil și bonusuri de performanță pe proiecte.


DESCRIEREA FIRMEI

Web, advertising, social, marketing, branding, design, robotică, automatizări. Sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le facem zilnic la Soma Social. Compania a fost fondată acum 4 ani și are la bază pasiunea pentru tehnologii noi, entuziasmul pentru inovație și satisfacția găsirii celor mai ingenioase soluții în fiecare zi. De la brainstorming pentru design de brand-uri până la implementarea de soluții eCommerce, de la trambuline ce compun muzică până la campanii de advertising integrate, ne ocupăm de toate într-un singur loc; aici, la Soma Social.

Avem hackeri, avem roboți, avem cafea, avem proiecte speciale și în general lucrăm cu orice este nou și interesant în web și IT. Cu toate acestea, credem că cel mai bun lucru este că la Soma Social găseși întotdeauna pe cineva de la care poți să înveți să faci lucruri extraordinare.

Sună ca un loc unde ți-ar plăcea să lucrezi? Dacă răspunsul este da, trimite-ne un CV sau un scurt portofoliu și, dacă ești la fel de curios și pasionat precum suntem noi, probabil o să devii parte din echipă.

Mai multe informații despre Soma Social și proiectele noastre poți găsi pe site-ul nostru http://somasocial.com.