Front Desk Assistant (6h/zi)

Baneasa Developments SRL

10-03-2020 | EXPIRA LA 20-03-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem bucuroși să întâmpinăm noi membri în echipa noastră de informații din Băneasa Shopping City.

Ce are de facut un Front Desk Assistant:
- Întâmpină clienții într-o manieră prietenoasă și profesională
- Transmite informații privind localizarea magazinelor, tombole si concursuri aflate în desfășurare etc.
- Preia apelurile telefonice, notează mesajele și le transmite la timp
- Încasează sumele de bani aferente Gift Cardurilor Băneasa și parcării subterane
- Întocmeste rapoarte specifice


CERINTE

- Bune abilități de comunicare orală și scrisă
- Aptitudini analitice, atenție la detalii
- Cunoștințe PC (MS Office, e-mail, Internet)
- Engleză la nivel mediu/conversațional
- Persoană:
* abilă în gestionarea mai multor sarcini simultan
* organizată și auto-motivată
* cu foarte bune abilități interpersonale
* răbdătoare, discretă și politicoasă


BENEFICII OFERITE

- Posibilitatea de dezvoltare profesională prin instruiri specifice și activități antrenante
- Oportunități de promovare în cadrul companiei
- Condiții de muncă excelente într-un mediu de lucru dinamic, provocator și plăcut
- Pachet salarial complex (tichete de masă, decontare transport METROREX/ STB sau carburant, bonus de performanță și multe alte beneficii care vor fi detaliate la interviu).
- Program cu jumătate de normă ( 6h/zi, în ture: 10:00AM - 16:00PM si 16:00PM- 22:00PM )


Aplicand pentru acest post, acceptati declaratia de confidentialitate Baneasa Developments.
Prin transmiterea datelor dvs. personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de compania Baneasa Developments in scopul recrutarii si selectiei dvs.
Baneasa Developments a implementat masuri adecvate care sa asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra personale, care vor fi stocate timp de 4 ani in cazul neangajarii dumneavoastra in compania Baneasa Developments.
Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu.


DESCRIEREA FIRMEI

Băneasa Developments înseamnă o combinaţie unică de dezvoltări imobiliare, management de centru comercial şi un spațiu impresionant de divertisment. Toate aceste activități sunt concentrate pe Platforma Comercială Băneasa, o platformă comercială şi imobiliară de amploare situată în nordul Bucureştiului (cea mai dezvoltată zonă a oraşului, care înregistrează cel mai mare venit pe cap de locuitor).

Încă de la înfiinţarea companiei, ne-am construit reputaţia și valorile în jurul inovației, retail-ului calitativ, managementului şi leasing-ului în România. Chiar înainte de marea deschidere din 2008 a centrului comercial Băneasa Shopping City, “bijuteria shopping-ului și a divertismentului din România”, Băneasa Developments se poziţiona ca o importantă destinaţie comercială, atrăgând anual milioane de vizitatori prin intermediul Galeriei Comerciale Feeria, lansată în anul 2006.

Brand-ul Grand Entertainment operează din anul 2011, Grand Cinema & More fiind echipat cu cea mai nouă tehnologie de proiecţie digitală, inclusiv auditoriul Grand Ultra - un concept black box, cu cel mai mare display plat din România şi sistemul audio Dolby Atmos pentru o experienţă cinematografică unică. În plus, iubitorii de filme şi de artă se pot bucura de o categorie specială de evenimente culturale: producţii de teatru in-house şi transmisiuni live de pe marile scene ale lumii.