Formator in domeniul turismului

SC Synthesis Management Consultants SRL

11-09-2012 | EXPIRA LA 11-10-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Sustine traininguri in domeniul turismului: Lucrator pensiune turistica, ghid turistic, agent de turism, receptionist.

- Acorda suport in elaborarea suporturilor de curs, in pregatirea activitatilor de formare si in pregatirea documentatiei in vederea obtinerii acreditarilor CNFPA;

- Concepe desfasurarea activitatilor in cadrul trainingurilor in vederea dezvoltarii abilitatilor si comportamentelor participantilor;

- Concepe testele pentru evaluarea participantilor;

- Acorda cursantilor suport necesar pentru a obtine succes pe termen lung.


CERINTE

Cerinte
1. absolvent al unei institutii de invatamant superior, cu diploma de licenta (sau echivalent) in domeniul turismului (geografie) sau experienta ca formator in domeniul turismului de minim 3 ani.

2. certificat de formator autorizat CNFPA;

3. excelente abilitati de comunicare, raportare si lucru in echipa;

4. cunostinte de utilizare a calculatorului;

5. disponibilitatea de a face deplasari in tara;

6. disponibilitatea de a lucra pe perioada determinata, cu contract de colaborare sau PFA.


DESCRIEREA FIRMEI

SC Synthesis Management Consultants SRL este companie specializata in consultanta privind obtinerea de fonduri nerambursabile prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane - Fondul Social European (POSDRU - FSE), managementul si implementarea de proiecte FSE. Oferta de servicii a companiei cuprinde consultanta proiecte strategice, proiecte de grant, proiecte pentru schema de ajutor de stat si schema de ajutor de minimis pentru asigurarea sanatatii si securitatii la locul de munca. SC Synthesis Management Consultants SRL ofera totodata cursuri de formare acreditate de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) pe urmatoarele domenii: Competente Antreprenoriale, Manager Proiect, Manager imbunatatire procese, Lucrator social, Asistent social (nivel mediu), Mediator social, Lucrator pensiune turistica, Operator introducere si validare date, Formator, Manager de inovare.

Compania este intr-un proces de extindere a bazei de date cu formatori / traineri necesari implementarii proiectelor aprobate in ultima partea a anului 2010 sau care vor fi aprobate si vor intra in implementare in perioada urmatoare.