Firma de curatenie - Supraveghetor echipe de curatenie

Clean Leader

25-09-2014 | EXPIRA LA 25-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma de curatenie Clean Leader ofera un post de Supraveghetoare Coordonatoare - extrem de bine platit. Munca se va desfasura in cadrul unui colectiv de oameni deosebit de seriosi si dedicati fata de slujbele lor. Activitatea este impartita intre munca de teren, birou, depozit. Veti lua contact cu clientii nostri, in mare parte din mediul corporatist, prin urmare sub nicio forma nu ne contactati daca nu cunoasteti la perfectie LIMBA ROMANA si BUNELE MANIERE.


CERINTE

Pentru a putea avea sansa sa lucrati pe acest post trebuie sa indepliniti urmatoarele cerinte:
-o experienta deosebita in domeniul serviciilor de curatenie
-sa fiti o persoana EXTREM de serioasa
-sa fiti o persoana DEOSEBIT de CORECTA
-sa aveti calitati de bun organizator
-sa nu fiti o persoana orgolioasa, suparacioasa sau barfitoare
-sa aveti aptitudini de bun mediator
-sa aveti disponibilitatea sa va adaptati la necesitatile firmei noastre (lucrari in weekend, urgente sau program prelungit inclusiv de noapte)
-sa nu aveti probleme cu membrii ai familiei ce va pot afecta performanta la locul de munca (ex: “nu ma lasa sotul sa vin la munca pentru ca e gelos ca in echipa de curatenie lucreaza si persoane de gen masculin”, “nu pot sa stau mai tarziu de ora X pentru ca trebuie sa gatesc seara”, etc.)

Va rugam INSISTENT sa nu ne contactati in cazul in care considerati ca vreuna din cerintele de mai sus sunt neindeplinite, indeplinite partial sau nu sunteti
ferm convinsa ca pe termen lung puteti sa le respectati INTOCMAI.


DESCRIEREA FIRMEI

Firma de curatenie