FIELD SALES EXECUTIVE- EXPERIENTA ANTERIOARA INSIDE-SALES- SERVICII TRANSPORT

ACTIV RECRUITMENT GRUP

28-08-2014 | EXPIRA LA 27-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

ANGAJATOR: COMPANIE TRANSPORT SI SERVICII LOGISTICE




OBIECTIVE:

-Sa asigure un management eficient al teritoriului de vanzare alocat, prin mentinerea si dezvoltarea clientilor existenti si castigarea de clienti noi in vederea realizarii obiectivelor individuale, ale teritoriului alocat si ale obiectivelor comerciale ale companiei.

-Sa identifice nevoile clientilor, sa le analizeze, sa promoveze serviciile de baza (standard) ale companiei, completate – atunci cand e cazul - cu alte solutii/servicii speciale.

-Sa comunice eficient (clar) clientilor care sunt serviciile pe care le ofera societatea, sa se asigure ca Termenii si Conditiile au fost pe deplin intelese si acceptate de catre acestia.

- Sa reflecte (sa prezinte si sa sustina) in discutiile cu clientii angajamentul institutiei in ceea ce priveste excelenta serviciilor, imaginea si grija fata de clienti ale companiei.

- Sa indeplineasca planurile lunare individuale de vanzare prin dezvoltarea clientilor existenti si castigarea de noi clienti.


-Sa urmareasca cresterea profitabilitatii vanzarilor in procesul achizitionarii de venituri suplimentare de la clienti existenti/ noi.

- Sa urmareasca si sa actioneze eficient asupra tuturor informatiilor noi primite despre (potentiali) clienti, venite din interiorul sau din afara departamentului.

Alte obligatii specifice

- Sa se asigure ca toate informatiile relevante despre clientii potentiali si existenti sunt inregistrate in bazele de date, in concordanta cu solicitarile/standardele locale/regionale.

- Sa elaboreze/furnizeze toate rapoartele si statisticile cerute asupra activitatii desfasurate, in limita de timp indicate si in conditii de maxima acuratete a informatiilor prezentate.


CERINTE

EXPERIENTA ANTERIOARA IN PROMOVAREA SERVICIILOR DE TRANSPORT / LOGISTICE

EXPERIENTA anterioara PE O POZITIE DE INSIDE SALES / FIELD SALES( domeniul transport / servicii logistice)

disponibilitate pentru deplasari in teren


BENEFICII OFERITE

salariu fix 2000-3000 RON in fnctie de nivelul de experienta+ comision


DESCRIEREA FIRMEI

www.activrecruitment.ro

Servicii de recrutare si selectie personal, executive search, head-hunting, evaluare psiho-profesionala, outplacement si consultanta in domeniul resurselor umane. Servicii personalizate, pentru a se potrivi cu fiecare dintre cerintele specifice ale partenerilor nostri.

Ceea ce ne diferentiaza de concurenta este pasiunea pentru domeniul resurselor umane!