FEMEIE DE SERVICIU (part time, 4 ore/zi)

TOP BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.

11-09-2008 | EXPIRA LA 17-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Mentinerea curateniei in cladirile si spatiile companiei si monitorizarea stocului pentru materialele de curatenie si protocol, in conformitate cu normele, procedurile si procesele de lucru.


CERINTE

Vrei sa lucrezi intr-o companie tanara, dinamica, aflata in plina dezvoltare, unde sa-ti pui in valoare competentele si experienta profesionala?
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie care crede in “investitia in oameni”?

TOP BRANDS DISTRIBUTION
una din cele mai experimentate companii din Romania in domeniul FMCG, principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania isi doreste sa angajeze FEMEIE DE SERVICIU (part time, 4 ore/zi) pentru punctul de lucru din Popesti Leordeni (transportul este asigurat de catre companie).

Ce asteptam de la candidatii pe acest post?

Cel mai important lucru este sa fii o persoana corecta, cinstita si dornica sa munceasca.
In plus, ne dorim o persoana cu:
- studii gimnaziale,
- bun organizator,
- spirit de echipa.

Daca te regasesti in descrierea de mai sus, nu ezita sa aplici pentru acest post.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 20,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.