Facturist Depozit -Chiajna, Ilfov

Sc Domo Retail SA

21-06-2007 | EXPIRA LA 21-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

-intocmirea documentelor fiscale aferente livrarilor catre magazine, clienti distributie, clienti independenti
-intocmirea dispozitiilor de livrare catre magazine pentru produsele ce se livreaza la domiciliul clientilor direct din depozit
-pastreaza o evidenta separata a documentelor specifice activitatii
-incaseaza bani si tine evidenta incasarii lor prin completarea registrului de casa si a tuturor documentelor necesare;
-saptamanal trimite in atentia coordanatorului administrare vanzari un raport legat de calitatea serviciului de transport (conform fisa transport)


CERINTE

-Studii medii - contabilitate
-Cunostinte operare calculator
-Obiectivitate
-Atentie la detalii
-Munca in echipa
-Comunicare
-Integritate
-preferabil experienta de minim 1 an intr-un post similar


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem, conform datelor statistice, unul dintre cei mai puternici retaileri de electronice, electrocasnice, IT si telecom din piata romaneasca.
In cifre, Domo inseamna: o retea nationala formata din 110 magazine, a caror suprafata depaseste 35.000 metri patrati; mai bine de 1000 angajati; o cifra de afaceri de 101 milioane de euro in 2004, iar pentru 2005, fiind prevazuta o cifra de afaceri de peste 130 mil. de euro.
In filozofie, Domo inseamna mai mult decat atat: inseamna ambitia de a deveni autoritatea in electronice si electrocasnice; inseamna ca ne dorim a in viitor sa gasim in orice camin din Romania macar un echipament cumparat de la Domo; inseamna ca avem un set de valori pe care un le-am incalcat niciodata ¿ respectul fata de cuvantul dat, parteneriatul, perseverenta si seriozitatea. Vrem sa fim perceputi ca unul din cei mai onesti si de incredere parteneri din mediul de afaceri, iar clientii nostri sa ne vada ca cei mai apropiati de nevoile lor, si sa ne prefere pentru prospetimea magazinelor noastre, pentru gamele de produse, pentru serviciile si solutiile noastre de finantare, pentru straduinta noastra de a le face memorabila.
Orice experienta de cumparare. Sa fim solutia la indemana, avantajoasa si placuta.
Ca sa razbati intr-o piata tot mai aglomerata si mai competitiva e nevoie de o abordare proaspata, speciala, interactiva. De aceea, ne-am redefinit identitatea si modelul de business. Ne-am reproiectat aspiratiile, am regandit sistemul de relationare cu clientii si partenerii nostri. Si, nu in ultimul rand, ne-am redefinit imaginea.
Vino alaturi de noi si contruieste-ti imaginea de profesionist!