Expert monitorizare evaluare

INSPECTORATUL GENERAL PENTRU SITUATII DE URGENTA

28-09-2020 | EXPIRA LA 18-10-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, cu sediul în str. Banu Dumitrache, nr. 46, sector 2, Bucureşti, scoate la concurs un post de Expert monitorizare/evaluare (cod COR 241263) din cadrul Unităţii de Implementare a Proiectului – „Îmbunătăţirea managementului riscului la dezastru”.
Pentru a participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ, pe lângă condiţiile legale, următoarele condiţii specifice:
- Studii superioare de lungă durată (anterior aplicării legislaţiei referitoare la cele trei cicluri de studii universitare) sau studii universitare de licenţă în unul dintre domeniile fundamentale: matematică şi ştiinţele naturii; ştiinţe inginereşti; ştiinţe sociale.
- Limba engleză – se verifică la încadrarea pe post abilităţile de comunicare orală şi scrisă deţinute.
- Planificare, organizare, luare a deciziilor, analiză şi sinteză, atenţie la detalii, seriozitate, comunicare eficientă.
- Vechime în muncă: - minim 5 ani.
- Vechime în specialitate: - minim 2 ani.
Prima probă de concurs va fi în data de 06.10.2020 şi se va desfăşura la sediul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă.
Cererile de înscriere împreună cu documentele constitutive ale dosarului de concurs se transmit de către candidaţi în format scanat .pdf la adresa de e-mail: DRU@igsu.ro, până la data de 27.09.2020 inclusiv.
În situaţii care nu permit transmiterea documentelor la adresa de e-mail, persoanele interesate pot să se prezinte personal, în vederea depunerii acestora la secretariatul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, cu sediul în municipiul Bucureşti, Str. Banu Dumitrache, nr. 46, sector 2.
Anunţul în forma completă poate fi accesat pe pagina de internet a instituţiei, www.igsu.ro – Carieră – Anunţuri carieră.
Informaţii suplimentare despre organizarea concursului şi depunerea documentelor se pot obţine la Serviciul Recrutare, Încadrare şi Promovare Personal, tel. 021.208.61.50, interior 27348, persoană de contact Sublocotenent POPESCU OVIDIU-ŞTEFAN.


CERINTE

Pentru a participa la concurs candidații trebuie să îndeplinească conditiile de mai sus.


DESCRIEREA FIRMEI

Instituție publică