eMAG Talent Internship

eMAG.ro

16-05-2016 | EXPIRA LA 15-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti la inceput de drum? Vino sa vezi cum este sa faci parte din echipa care creeaza viitorul comertului online in regiune. Ai de ales dintre 20 de pozitii de internship platit in bucuresti, Iasi si Craiova.


CERINTE

Suntem fundamental curiosi, invatam experimentand si cautam mereu idei out of the box si solutii noi. Daca te recunosti in descrierea de mai sus, iti place actiunea si tintesti mereu sus, avem un loc pentru tine. Te asteapta o super experienta!

Alege una dintre echipele Code Gods ( Software Development), Platform Masters (Platforms), Money Rulers ( Finance) sau Hr Architescts (Hr), iar intre 1 iulie si 31 august vei avea ocazia sa inveti de la specialisti eMAG pasionati si sa te implici in proiecte cu un impact real asupra businessului.


BENEFICII OFERITE

Aplica pana pe 3 iunie, iar daca pe parcursul programului demonstrezi potentialul si pasiunea ta, ne facem colegi full-time.


DESCRIEREA FIRMEI

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din România. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei sii orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG în pozitia de lider constant al pietei.

eMAG are un portofoliu în care se regasesc atât produse si solutii IT si de comunicatii, cât si echipamente electronice si electrocasnice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania opereaza magazinul www.emag.ro precum si douasprezece showroom-uri deschise în Bucuresti (Crangasi& Baneasa), Iasi, Ploiesti, Pitesti, Cluj, Brasov, Timisoara, Oradea, Constanta, Galati, si Craiova.

In cei 14 ani de activitate, echipa eMAG a crescut in ritm alert, ajungand in prezent la un numar de aproximativ 1900 de angajati. eMAG sustine in continuare dezvoltarea fortei de munca din Romania, oferind locuri de munca de inalta specializare, intr-o piata in plina evolutie