eMAG Talent Internship

eMAG.ro

25-05-2015 | EXPIRA LA 24-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca esti student la o facultate cu profil tehnic, economic sau umanist, sau daca ai absolvit deja, te asteptam sa te inscrii in programul eMAG Talent Internship! Avem 44 de locuri absolvite in Bucuresti, Craiova si Iasi.


CERINTE

Iti gasesti locul potrivit intr-unul din departamentele IT ( Coding Arena), Platforms ( Platforms Rulers), Finance ( Money Talkers) sau Human Resources ( HR Wizards) si te intreci ( + inveti), in iulie si august, cu cei mai tari specialisti eMAG in software development, infrastructura IT, content&knowledge management, business intellingence, contabilitate, recrutare, comunicare interna si learning & development.


BENEFICII OFERITE

O sa-ti placa la nebunie! Calatoria iti va fi ghidata de cei mai tari mentori, proiectele in care te vei implica vor avea vizibilitate in intreaga organizatie si, in plus, vei fi platit pe toata perioada Internshipului.

Inscrie-te pana pe 7 iunie si, daca vei fi cel mai bun dintre cei mai buni, la final intri full-time in echipa noastra!


DESCRIEREA FIRMEI

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din România. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei sii orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG în pozitia de lider constant al pietei.

eMAG are un portofoliu în care se regasesc atât produse si solutii IT si de comunicatii, cât si echipamente electronice si electrocasnice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania opereaza magazinul www.emag.ro precum si sapte showroom-uri deschise în Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova.

In cei 9 ani de activitate, echipa eMAG a crescut in ritm alert, ajungand in prezent la un numar de aproximativ 300 de angajati. eMAG sustine in continuare dezvoltarea fortei de munca din Romania, oferind locuri de munca de inalta specializare, intr-o piata in plina evolutie.