ELECTRONIST SERVICE- solutii UPS

ABC Human Capital

11-04-2017 | EXPIRA LA 11-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitate de service - reparatii UPS - surse de tensiune neintreruptibila
•se informează permanent şi îşi însuşeşte parametrii şi normele tehnice derealizare a lucrărilor de întreţinere şi reparaţii, tipurile şi parametrii funcţionaliai utilajelor şi instalaţiilor electrice, tipurile de lucrări, materiile prime şi materialele de bază folosite;
•urmăreşte permanent respectarea parametrilor de calitate impuşi prin procedurile specifice de lucru sau prin instrucţiunile tehnologice;
•comunică informaţiile despre sarcini, posibilităţi şi diferite evenimente prin rapoarte scrise sau verbale;
•este responsabil cu notarea in rapoarte si procese verbale a activitatii desfasurate;
•asigura pastrarea curateniei la locul de munca;
•efectuează lucrul în condiţii de securitate, în conformitate cu politicasocietăţii, legislaţia şi normele de tehnica securităţii muncii specifice loculuide muncă.
•rezolva defectiunile aparute urgent, in limita a 1..2 deplasari;
Specifice :
• Punerea in functiune a echipamentelor specifice activitatii firmei angajatoare
• Revizia, testarea si diagnosticarea echipamentelor specifice activitatii firmei angajatoare
• Transportul si reparatia echipamentelor specifice activitatii firmei angajatoare
• Reconditionarea subansamblelor din echipamentele cu care lucreaza
• Asamblarea circuitelor electronice prin montarea pe suprafaţă acomponentelor .


CERINTE

-Experienta pe un post similar
-Cunoştinţe: tehnice solide, proceduri specifice de lucru şi ordinea de execuţie aacestora, tipuri şi parametri funcţionali ai utilajelor, instalaţiilor electrice, dispozitivelor specifice unităţii, documentaţia tehnică a acestora, echipamente de lucru.
Deprinderi: analiză şi atenţie la detalii, capacitatea de a sesiza defectele, îndemânare, precizie, rigurozitate, folosirea terminologiei de specialitate, deţinerea abilităţilor fizico-psihice necesare îndeplinirii atribuţiilor din prezenta fişă, imaginatie tehnica, putere de concentrare, capacitatea de a lucra si gasi solutii singur, in functie de conditiile locale.
Alte cerinţe: lucrul cu curenti si tensiuni periculoase, buna cunoastere a tehnicii de calcul moderne, responsabilitate, echilibru şi stăpânire de sine, corectitudine, respectfata de clienti si colaboratori, preocupare pentru perfecţionarea pregătirii profesionale.
Deplasare: permis de conducere categoria B, disponibilitate la deplasari prelungite si lucru de noapte daca este cazul,
Conditie fizica: buna, fara probleme de ridicare a greutatilor, fara probleme de lucru in pozitii incomode: culcat, aplecat, pe scara sau in spatii inguste.
Limbi straine: Engleza, la nivel de comunicare tehnica cu service-ul de la producatorul extern in cazul unor lucrari mai complicate – FOARTE IMPORTANT.).

CV-urile pot fi trimise la urmatoarea adresa: iuliana.apopei@abchumancapital.ro


BENEFICII OFERITE

-masina de serviciu
-decontare transport si diurna


DESCRIEREA FIRMEI

ABC Human Capital – Agentie de recrutare & Executive Search, dezvolta din anul 2005 proiecte de headhunting si recrutare pentru mai mult de 250 de companii prezente pe piata din Romania. Majoritatea proiectelor derulate de agentia noastra se adreseaza pozitiilor de middle si top management, insa compania are experienta si in recrutarea de personal pentru posturi entry level.
Gama serviciilor noastre este alcatuita astfel incat sa raspunda nevoilor companiilor client ― de la selectia si recrutarea personalului, pana la evaluarea profesionala a candidatilor sau a personalului angajat, precum si implementarea de programe de sustinere a persoanelor vizate readaptarii la noile exigente ale pietei fortei de munca.

Portofoliul nostru de clienti: http://www.recrutaresiselectie.ro/portofoliu/
Ce oportunitati de cariera oferim:
http://www.recrutaresiselectie.ro/joburi/
Contact:
http://www.recrutaresiselectie.ro/contact/