Electrician intretinere utilaje- linie productie

NEFERTITI Human Capital Consulting

12-12-2007 | EXPIRA LA 11-01-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru produce si comercializeaza sisteme de conducte in întreaga lume si pune la dispozitie technologie de productie si know - how managerial. Principalul sau produs il reprezinta conductele din poliester armat cu fibra de sticla, venind in intampinarea celor mai stricte cerinte in ceea ce priveste transportul de apa potabila si irigatii. Potrivit pentru aplicatii speciale si industriale, acest produs corespunde unor intrebuintari multiple. Aceste produse au rezistenta inalta la coroziune, netezime a peretilor, greutate redusa, manevrabilitate facila, impermeabilitate mare si durata lunga de viata.

Datorita extinderii capacitatii de productie este nevoie de noi angajati care sa:
- asigure functionarea continuua a echipamentelor
- verificarile tehnice periodice
- supervizarea utilizarii corecte, din punct de vedere tehnic, a utilajelor de productie
- asigurarea securitatii muncii

Sediul companiei este in zona de sud-vest a Bucurestiului, respectiv zona Clinceni, compania asigurand transportul cu autobuze proprii.


CERINTE

- experienta in intretinerea utilajelor
- organizat
- spirit de echipa
- cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj


BENEFICII OFERITE

- negociabil


DESCRIEREA FIRMEI

NEFERTITI Human Capital Consulting iti garanteaza deplina confidentialitate a datelor trimise, lucreaza alaturi de tine la alegerea/ schimbarea/ consolidarea carierei, iti prezinta in timp real toate oportunitatile ivite in portofoliul sau, iti prezinta fiecare job in parte, fara a ascunde nici un inconvenient legat de acesta.
Trimite-ne CV-ul tau si lasa consultantii nostri sa lucreze pentru tine. Alaturi de Nefertiti Human Capital Consulting nu pierzi nimic (nici macar timp - te invitam la interviu doar dupa ce iti prezentam telefonic job-ul si ne asiguram ca esti interesat de el) dar primesti consultanta unor specialisti fara a face alt efort decat sa te prezinti la un interviu.