Electrician intretinere birouri

RELAD PHARMA SRL

17-08-2008 | EXPIRA LA 23-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- asigura executarea lucrarilor incredintate;
- cunostinte minime in automatizari constituie avantaj;
- intretine instalatia electrica in firma si supravegheaza functionarea acesteia;
- realizeaza reparatii lacatusiere;
- intretine si repara mobilier birouri cand este cazul.


CERINTE

- studii medii;
- experienta anterioara de minim 2 ani;


BENEFICII OFERITE

Compania ofera un mediu de activitate dinamic si propice dezvoltarii profesionale precum si un pachet salarial atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

RELAD este unul dintre liderii pietei romanesti de import si distributie de produse farmaceutice si parafarmaceutice. Astazi compania comercializeaza peste 6000 de produse catre 4000 de clienti (farmacii si spitale), situati pe intreg teritoriul Romaniei. RELAD are puncte de lucru in 16 din cele mai mari orase din tara, avand o echipa formata din peste 800 de profesionisti. Misiunea RELAD este sa contribuie permanent la imbunatatirea sistemului de sanatate national, printr-o inalta calitate (certificata cu standardul ISO 9001:2000) a distributiei si comercializarii produselor farmaceutice, in beneficiul pacientilor, al partenerilor si al sau, in egala masura.
Daca doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara, profesionista, dinamica si unita, sa iti construiesti o cariera intr-un domeniu de perspectiva, intr-o companie care iti ofera sansa de a te dezvolta profesional si personal, incearca-ti sansa! Te asteptam in echipa RELAD! Succes!

Puteti trimite un CV si o scrisoare de intentie si la resurse.umane@relad.ro, mentionand pozitia pentru care aplicati.