Șef de coloană auto

SC Carrion Expedition SRL

02-12-2016 | EXPIRA LA 01-01-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Datorită procesului de creștere și extindere în care se află, Carrion Expedition dorește să angajeze un Șef de coloană auto în Cluj-Napoca și altul în București.

Responsabilități:
- Supervizarea selecției și formării conducătorilor auto noi în conformitate cu politica internă stabilită.
- Supravegherea îndeplinirii politicii de resurse umane, a procedurilor și a normelor de lucru stabilite.
- Organizarea și managementul conducătorilor auto în legătură cu perioadele de odihnă, concediile etc.
- Analiza și urmărirea productivității conducătorilor auto: consum de motorină, plata taxelor de drum, respectarea timpilor de conducere și de odihnă, incidente…
- Soluționarea incidentelor.


CERINTE

Cerințe minime:
- Experiență minimă de doi ani în managementul echipelor, supravegherea directă a acestora, contactul personal în activitatea de zi cu zi și soluționarea incidentelor.
- Informatică: Utilizarea pachetului de programe Microsoft Office.
- Căutăm o persoană cu abilități în managementul personalului, organizată, riguroasă și cu o capacitate ridicată de rezolvare a problemelor.
- Bune cunoștințe de limba spaniolă.

Cerințe dorite:
- Constituie un avantaj cunoștințele teoretice și practice despre state de plată, asigurări sociale, angajări și concedieri, încheierea contractelor etc.
- Experiență în firme de transport rutier național și internațional.
- Cunoștințe despre timpii de conducere și de odihnă ai conducătorilor auto.
- Cunoașterea rutelor de transport internațional.


BENEFICII OFERITE

Beneficii Oferite
- Se oferă loc de muncă stabil într-o firmă care este lider în sectorul său de activitate și care se află în plin proces de creștere și extindere.
- Condiții salariale atractive in funcție de profilul candidatului.


DESCRIEREA FIRMEI

Carrion Expedition este una dintre marile firme specializate în transportul frigorific al produselor horticole.
Funcționând atât ca trasportator, cât și ca agenție de transport, Carrion Expedition își bazează activitatea pe soliditatea organizării sale și pe profesionalismul, exigența și experiența echipei sale.
Compania noastră administrează mai mult de 1.300 de mijloace de transport, proprii și ale colaboratorilor, cu care se realizează transportul regulat de mărfuri la nivel național și în toată Europa.
Flota noastră de vehicule are o vechime medie de doi ani, mijloacele de transport fiind echipate cu cele mai noi și mai robuste sisteme de comunicații, localizare și mesagerie, telemetrie de refrigerare a semiremorcilor, termografe omologate și sisteme de dezinfecție, cu scopul de a le oferi clienților noștri servicii la cele mai ridicate standarde.