Editor online Monitorul Apararii si Securitatii

MEDIAFAX GROUP SA

20-04-2019 | EXPIRA LA 20-04-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa redactezi materiale, sa realizezi interviuri din domeniul apararii si securitatii, sa actualizezi paginile de continut ale site-ului monitorulapararii.ro astfel incat informatiile sa fie actuale, reale si de interes pentru cititori?
Ce trebuie sa faci este sa ne trimiti CV-ul pe adresa de email: hr@m.ro sau sa aplici direct la acest jobs.


CERINTE

Candidatul ideal
Cerinte minime: absolvent facultate, cunostinte limba engleza, operare PC nivel avansat.


DESCRIEREA FIRMEI

Mediafax Group este compania ce furnizează, prin intermediul mai multor platforme, cel mai diversificat conţinut media de pe piaţa din România, destinat atât companiilor, cât şi utilizatorilor finali. Publisher cu un portofoliu ce cuprinde cel mai mare număr de branduri lider de piaţă, Mediafax Group oferă conţinut de interes general şi informaţii specializate având ca public milioane de consumatori de presă scrisă şi online.

Produsele editoriale ale Mediafax Group acoperă cele mai importante domenii de interes, de la business (Ziarul Financiar, Mediafax Business News) şi social – politic (mediafax.ro, gandul.info), la sport (Prosport), divertisment şi lifestyle (ProTv Magazin, Ce se intampla, doctore?, The One, Glamour, Instyle), alături de nişe precum auto (Promotor), ştiinţă (descopera.ro), gadgeturi şi tehnologie (go4it.ro).