Economist Contabilitate Generala

S.C. GoodMills Romania S.A.

16-08-2016 | EXPIRA LA 15-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scopul postului este de a administra si verifica operatiunile financiar-contabile privind elementele din domeniul alocat, la nivel de companie, cu acuratete, la timp si in conformitate cu procedurile companiei si legislatia in vigoare.

Responsabilitati :
Contabilizarea tranzactiilor specifice proceselor contabilitatii mijloacelor fixe : puneri in functiune, transferuri, vanzari, casari, in conformitate cu legislatia in domeniu si politicile companiei.
Efectueaza operatiuni aferente asigurarii imobilizarilor corporale.
Responsabil pentru urmarirea garantiilor creditelor bancare, evidenta si urmarirea investitiilor in curs.
Implicare in activitatile specifice de inchidere lunara si anuala prin pregatirea si analizarea informatiilor cu privire la mijloacele fixe; pregatirea situatiilor si raportarea lor.
Implicare in activitatile de inventariere anuala a mijloacelor fixe, furnizarea de informatii, rapoarte si analize.
Organizeaza fluxurile de trezorerie ( incasari prin cambii, plati, contracte, credite, alte produse bancare ) in scopul diminuarii costurilor cu comisioane bancare si alte asimilate; intocmeste analize si rapoarte in acest scop.


CERINTE

Recrutam Economist Contabilitate Generala pentru sustinerea si dezvoltarea echipei, in cadrul departamentului Financiar- Contabilitate.

Cerintele postului :
Studii economice
Experienta financiar - contabila minimum 3 ani
Experienta in contabilitatea mijloacelor fixe
Experienta in organizarea fluxurilor de trezorerie
Cunostinte solide ale legislatiei financiar - contabile romanesti si IFRS
Bune abilitati de analiza si raportare a tranzactiilor financiare in conformitate cu legislatia in vigoare
Cunostinte PC - soft contabil specific in domeniu, Excell - nivel avansat
Lb. Engleza - nivel mediu - conversational
Persoana atenta la detalii, cu o buna capacitate de organizare a sarcinilor, orientat catre termene limita, gandire analitica si capacitate de sinteza, foarte bune abilitati de comunicare si interactionare


DESCRIEREA FIRMEI

Compania GoodMills Romania este parte din grupul GoodMills Austria, care a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.
GoodMills Romania S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.