Economist

DCONTA MANAGEMENT&SERVICES

19-03-2017 | EXPIRA LA 21-03-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Verificarea documentelor primare, arhivarea acestora, inregistrarea lor in programul de contabilitate in conformitate cu prevederile legale, intocmirea si depunerea declaratiilor lunare/trimestriale, intocmirea situatiilor financiare semestriale/anuale, mentinerea relatiei cu clientii si cu autoritatile statului.


CERINTE

Candidatul ideal trebuie sa aibe o experienta in domeniu de minim 1 an, sa fie capabil sa gestioneze un portofoliu de clienti, avand drept sarcini verificarea documentelor primare, arhivarea acestora, inregistrarea lor in programul de contabilitate in conformitate cu prevederile legale, intocmirea si depunerea declaratiilor lunare/trimestriale, intocmirea situatiilor financiare semestriale/anuale, mentinerea relatiei cu clientii si cu autoritatile statului.
Este necesara stapanirea legislatiei in domeniu, cunoasterea limbii engleze scris si vorbit, bune cunostinte de Word, Excel, Outlook, Internet Explorer, cunoasterea soft-ului de contabilitate Saga reprezinta un avantaj.
Experienta in domeniu este obligatorie, asa incat va rog sa aplicati pentru job in masura in care aceasta conditie este indeplinita. (persoana potrivita trebuie sa stie care sunt diferentele intre o SRL platitoare de impozit venit si o -platitoare de impozit profit, care sunt conditiile care te incadreaza intr-una dintre cele doua categorii, care este plafonul pentru inregistrarea in scopuri de TVA, ce inseamna o achizitie intracomunitara si ce presupune din punct de vedere fiscal si contabil etc.).

In cadrul interviului se va da un test menit sa stabileasca nivelul de pregatire fiscala si contabila pentru fiecare candidat.


BENEFICII OFERITE

Decontare transport
Decontare participare cursuri de pregatire profesionala


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea DCONTA MANAGEMENT&SERVICES face parte dintrun grup de firme ce ofera servicii de contabilitate, resurse umane, servicii ONRC, asistenta juridica.