DTP, grafica publicitara

mave studio

29-01-2017 | EXPIRA LA 31-01-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Elaborarea, la solicitarea clientilor, a desenelor grafice pentru o gama larga de activitati
dezvolatarea si repagnarea graficii primite de la client pentru diverse alte materiale
pregatirea graficii pentru printare sau tipar offset


CERINTE

- cunostiinte avansate de lucru cu urmatoarele programe Adobe Photoshop, Abobe Ilustrator,Corel Draw
- cunostiinte nivel mediu Adobe Indesign, 3Dmax alte programe grafica 3D, Adobe Premier, After Efects
- creativitate, abilitate de comunicare,


BENEFICII OFERITE

- bonusuri , prime
- telefon,


DESCRIEREA FIRMEI

Firma MAVE STUDIO, desi functioneaza doar de 5 ani in industria publicitara, beneficiaza de aportul unui personal calificat , creativ, dornic de afirmare profesionala - se recomanda clientilor potentiali prin rezultatele activitatii de pana acum care pot fi vazute atat Romania cat si in strainatate, care sunt apreciate favorabil.
Societatea noastra a reusit sa-si consolideze de-a lungul unei perioade destul de scurte pozitia de agentie de creatie si productie film pentru clienti de renume dintre care, cei mai importanti, putem aminti : COMPANIA COCA COLA HBC ROMANIA SRL, COCA-COLA ROMANIA, ILLY ISSIMO – Italia, HENEKEN ROMANIA, ALEXANDRION.

 Viziunea, misiunea, strategia și obiectivele pe termen scurt, mediu și lung
Viziune: Fiecare proiect să conțină momente speciale, unice cu ajutorul cărora să schimbăm modul în care gândim, simțim și visăm. Prin acțiunile întreprinse, Mave Studio urmărește o dezvoltare durabilă, ținând cont atât de nevoile de modernizare a firmei, cât și de cele ale mediului înconjurator și ale factorului social.
Valori organizaționale
 Tratarea cu respect a fiecarui individ, aprecierea diversității, libertatea de exprimare;
 Lucrul cel mai important în firmă sunt oamenii – demnitatea personală, mândria în ceea ce fac și încrederea pe care o au în managementul firmei;
 Oferirea de oportunități egale pentru fiecare angajat;
 Menținerea unui mediu de lucru sigur;
 Conducerea cu etică și responsabilitate;
 Comunicarea deschisă și sinceră, atât formală cât și informală;
 Sprijinirea creativității individuale și a inovării;
 Furnizarea de produse video si inovative de cea mai bună calitate;
 Protejarea mediului înconjurător;

Misiunea firmei
Cunoașterea permanentă a cerințelor clienților și a publicului pentru a oferi produse si servicii de calitate atat din punct de vedere tehnic dar si creative și profitabile. Fundamentul dezvoltării sale îl constituie abordarea, dezvoltarea și valorificarea complexă a resurselor umane de care dispune, pe baza unei viziuni manageriale și economice dinamice, implementate într-un mod profesionist. Se are în vedere realizarea unei culturi organizaționale caracterizată prin motivare, creativitate, participare, comunicare și eficacitate, care pune pe primul plan obținerea de satisfacții de către salariați, dezvoltarea spiritului de echipă și realizarea de performanțe profesionale și economice durabile. În mod special, satisfacerea clienților este responsabilitatea cea mai mare a societății pentru a asigura succesul pe termen lung al firmei.
Politica Mave Studio țintește satisfacerea pe deplin a cerințelor clienților și adaptarea continuă a proiectelor realizate la dorințele acestora. Activitatea desfășurată este sintetizată prin a cere un preț corect pentru produse de calitate, ce se bazează pe soluții performante și echipamente de ultimă generație, combinate cu experiența si creativitatea angajaților.
Obiectivul general al companiei îl constituie întărirea poziției pe piață, menținerea unor relații de durată cu actualii parteneri, extinderea portofoliului de clienți și oferirea de noi produse, concretizată prin investiția continuă și cu rezultate reale