Dispecer Centru Alarmare

SC Tiger Security Services SA

07-10-2016 | EXPIRA LA 09-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- program de lucru in ture zi/noapte;
- opereaza si intretine aparatura din dotare;
- coordoneaza deplasarea echipajelor de interventie in teren;
- mentine legatura telefonica cu clientii companiei;
- informeaza telefonic clientii in urma unor semnale primite in dispecerat;
- editeaza si updateaza periodic baza de date a dispeceratului;
- mentine legatura cu echipele tehnice prezente in teren;


CERINTE

- minim studii medii + bacalaureat;
- cunostiinte operare pc si Microsoft Office ( Word, Excel, Power Point);
- atentie distributiva;
- abilitati de comunicare telefonica;
- experienta anterioara si atestatul profesional de "Dispecer Centru Alarmare" reprezinta un avantaj;


BENEFICII OFERITE

- salariu actractiv platit la timp;
- tichete de masa;
- contract de munca in conditiile legii;
- posibilitate curs "dispecer centru alarmare";
- mediu de lucru placut intr-un colectiv tanar;


DESCRIEREA FIRMEI

Tiger Security este cunoscuta pe piaţa serviciilor de securitate din Romania de peste 17 ani. Începând din 1999, Tiger Security oferă servicii de maxima calitate in segmentul de securitate al obiectivelor/persoanelor, monitorizare si interventie, transport de valori, securizare concerte si stadioane. Va invitam sa consultati rezultatele noastre economice, înregistrate în ultimii 10 ani de activitate, pentru a va putea forma o opinie cu privire la atributele serviciilor pe care le oferim: profesionalism si seriozitate.
Misiunea noastra este de a pune la dispozitia clientilor servicii de paza, monitorizare si interventie de maxima calitate, adaptate rapid, punctual la necesitatile lor.
Solutiile pe care le propunem pastreaza echilibrul intre resursele implicate si mijloacele sau metodele pe care le folosim.
Din cate stim „calitatea nu este de sine statatoare, ea exista numai in relatia cu nevoile clientilor nostri”. Putem sa ne desfasuram activitatea atat pe stadioane, in parcari, magazine, parcuri foto-voltaice, gradinite, scoli, fabrici, cat si in centre rezidentiale, adica de fiecare data „acolo unde este nevoie de noi!”. Avand in vedere mediile enuntate mai sus, suntem convinsi ca putem fi un partener de nadejde pentru orice client care apeleaza la serviciile noastre.
Bazandu-ne atat pe experienta acumulata in ultimii 17 ani, cat si pe dorinta de a presta serviciile de securitate la standard european, specialistii nostri s-au concentrat de la bun inceput pe asigurarea unor servicii de calitate, prin acordarea de consultanta calificata, gratuita, tuturor proiectelor noastre.
In centrul strategiei noastre s-a aflat intotdeauna clientul. Numai asa am reusit sa ii intelegem nevoile de securitate si sa ii oferim solutii personalizate.
Suntem convinsi ca reputatia noastra se bazeaza pe modul in care am reusit sa ne indeplinim obiectivele, fapt ce ne face sa fim mandri de evolutia noastra.
„Suntem exact acolo unde ai nevoie noi !„
Echipa Tiger Security