DIRECTOR VANZARI APARATE MEDICALE www.danson.ro

DANSON SRL

22-05-2015 | EXPIRA LA 25-05-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Firma DANSON selecteaza DIRECTOR cu experienta , specializat pentru vanzari APARATE MEDICALE pentru a lucra in BUCURESTI cu responsibilitati de coordonarea activitatii de promovare si contractare pentru atingerea planului anual de vanzari prin reprezentantii locali si zonali din tara. Candidatul trebuie
sa indeplineasca toate conditiile mentionate pentru a fi convocat la interviu.


CERINTE

Absolvent cu studii tehnice , economice , manageriale , cu experienta de 5-7 ani in vanzari sau activitati conexe in sectorul medical de stat sau privat , abilitati de comunicare, perseverent , dornic de afirmare,calitati de bun organizator si conducator al unei echipe de 10 - 15 persoane,pentru realizarea sarcinilor de vanzari , marirea portofoliului de clienti,
carnet auto , PC ,engleza ,etc.


BENEFICII OFERITE

Se ofera salariu fix ce poate sa creasca odata cu planul de vanzari,,bonus din vanzari,mobil,
calatorii in tara cu autoturismele firmei,,specializari ,etc.


DESCRIEREA FIRMEI

Reputatia firmei DANSON este bine cunoscuta in Romania, prin diversitatea mare de aparate medicale, fiabile si la un pret redus, dar mai ales prin introducerea primului ECOGRAF TRIDIMENSIONAL, in anul 1998, ce a revolutionat imagistica medicala.
Firma DANSON a fost fondata in anul 1993 si este specializata pe IMPORTUL, DISTRIBUIREA si
SERVICE-ul pentru Aparate Medicale, asigurand de asemenea, materiale consumabile si asistenta tehnica in garantie si postgarantie prin specialisti proprii.
Ne place sa auzim ca suntem lideri de opinie.
Firma DANSON ocupa un loc din ce in ce mai important in ierarhia furnizorilor de aparatura medicala. DANSON, poate utila practic orice cabinet sau spital indiferent de specialitate.