Director magazin online

Tempo Dobromir SRL

09-03-2017 | EXPIRA LA 08-04-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

In calitate de manager al magazinului online, vei lucra direct cu toate celelalte departamente ale firmei: design, contabil, operatori, brand manageri etc. Comunicarea cu partenerii externi (firma de curierat, copywriteri etc.) va fi, de asemenea, mediata de catre tine. Ai responsabilitatea de a te asigura de functionarea optima a site-ului si de a comunica in cazul acesta nu functioneaza corespunzator. Vei fi, de asemenea, responsabil de pagina de Facebook a magazinului (postari pentru care vei primi imaginile de la un designer, mesaje, urmarirea rezultatelor) si vei primi acces in contul de Analytics, astfel ca vei avea toate informatiile necesare pentru intocmirea rapoartelor lunare privind bugetul, targetarile si rezultatele campaniilor. Vei raspunde la numarul de contact de pe site si vei oferi clientilor toate informatiile de care au nevoie. Vei asigura fluxul de facturi si documente intre furnizorii externi si departamentul contabil sau alte departamente raspunzatoare. Vei urmari concurenta si vei face sugestii de promovare si vanzare. Vei colabora cu copywriteri externi pentru descrierea produselor noi de pe site si il vei popula, iar uneori vei scrie chiar tu descrierile. Te vei asigura de corectitudinea datelor de livrare, respectiv de returnare.


CERINTE

Persoana pe care o cautam pentru acest post trebuie sa fie pasionata de domeniul vanzarilor, sa aiba capacitatea de a lucra in echipa, sa cunoasca foarte bine romana si engleza, sa fie pasionata de cifre, bugete si rapoarte, sa poata pune la punct o strategie de vanzare eficienta si sa fie entuziasmata de toate aceste activitati chiar si atunci cand este nevoita sa le intrerupa pentru a rezolva o problema urgenta. De asemenea, aceasta trebuie sa fie dispusa sa isi desfasoare activitatea pentru o perioada scurta (o luna sau doua) in Ruse, Bulgaria. Conditiile pentru relocarea temporara vor fi negociate la interviu.


BENEFICII OFERITE

Vei lucra intr-o echipa tanara si entuziasta, vei avea ocazia sa iti perfectionezi limba engleza, precum si sa inveti o multime de lucruri noi de la oameni cu experienta in acest domeniu. Vei avea un salariu mai mult decat decent, telefon de serviciu, conditii optime de munca si program de 8 ore + o ora pauza de masa. Vei beneficia de zilele libere legale si de 21 de zile de concediu pe an. Beneficiile legate de relocarea temporara vor fi negociate la interviu.
Daca iti doresti acest job si consideri ca esti persoana potrivita pentru el, trimite-ne un CV pe adresa de email s.patru@tempo-sports.com


DESCRIEREA FIRMEI

Tempo Stores a fost lansat in Romania in luna Decembrie si in momentul de fata este in plina ascensiune. Magazinul are ca obiect de activitate comercializarea de imbracaminte, incaltaminte si accesorii casual si sport de la branduri cunoscute pe piata nationala si internationala.