Deschidere CVuri SERVICE AUTO ANGAJAM "TINICHIGII AUTO, MECANICI AUTO, ELECTRICIENI AUTO, MONTATORI - DEMONTATORI AUTO, PREGATITORI VOPSITORIE SI VOPSITORI AUTO" CU EXPERIENTA, ZONA DRISTOR-VITAN-MIHAI BRAVU, PACHET SALARIAL AVANTAJOS, SERIOZITATE.

SC QUALITY PAINT SHOP SRL

14-06-2016 | EXPIRA LA 16-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Tinichigiul Auto executa operatii de reparatie si intretinere a autovehiculelor. Trebuie de asemenea sa ofere solutia optima din punct de vedere tehnic, calitativ, economic si al sigurantei autovehiculului in circulatie, sa respecte normele de disciplina, ordine interioara si de protectie a muncii.

Mecanicul Auto se ocupa de întretinerea si repararea vehiculelor de transport iar obligatiile implica: inspectia masinilor pentru a descoperi defectele, hotarâri cu privire la procedurile de reparatii, stabilirea gradului de uzura al masinii în raport cu conditiile de functionare ale partilor componente, reparatii si înlocuiri ale diferitelor piese, ansamble si subansamble, precum si a accesoriilor acestora (ex., motoare, cutii de viteza, ambreiaje, sisteme de frânare, alternatoare, sisteme mecanice, hidraulice si pneumatice), producerea si reconditionarea partilor componente, asamblarea accesoriilor masinii, întretinerea periodica si garantarea inspectiilor / reparatiilor precum si îndeplinirea unei game largi de lucrari de reparatii.

Montator / Demontator se ocupa cu stabilirea lucrarilor de demontare, reparare si montare, pregatirea caroseriei in vederea vopsirii, executarea lucrarilor de retusare a suprafetelor vopsite, utilizarea SDV -urilor se face in functie de specificul lucrarii, respectarea normelor de disciplina, ordine interioara si de protectie a muncii.

Electrician Auto se ocupa in principal cu diagnosticarea disfunctionalitatilor la sistemul electric al autovehiculelor, executarea lucrarilor de intretinere si reparatie a echipamentelor de producere si stocare a energiei electrice, la aparatura de bord, la sistemele de aprindere si pornire, a echipamentului de iluminare si semnalizare, precum si ale instalatiilor auxiliare ale autovehiculelor.

Pregatitorul Auto si Vopsitorul Auto se ocupa in principal cu stabilirea lucrarilor de vopsire a autovehiculelor, pregatirea caroseriei, suprafetelor si a materialelor in vederea vopsirii, executarea lucrarilor de vopsire, executarea lucrarilor de retusare a suprafetelor vopsite, precum si cu aplicarea tratamentelor speciale ulterioare procesului de vopsire.


CERINTE

Candidatul ideal trebuie neaparat sa aiba cunostinte relevante in domeniu. Acesta trebuie sa fie la curent cu ultimele tendinte in domeniu, ultimele noutati si stiri sau evenimente. CV-ul acestuia trebuie sa fie actualizat si sa evidentieze faptul ca este o persoana dornica sa invete si sa evolueze in cadrul companiei.
Candidatul ideal da dovada de flexibilitate, in special atunci cand va fi nevoie sa se adapteze unui mediu complet nou sau diferit si sa preia responsabilitati diverse. Flexibilitatea este extrem de apreciata in cadrul interviului de angajare.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial avantajos.


DESCRIEREA FIRMEI

Quality Paint Shop Service pune la dispozitia clientilor sai servicii complete de reparatii auto.
Datorita tehnicilor moderne folosite si a personalului de specialitate experimentat, executam lucrari profesionale conform standardelor impuse de producatori.
Service-ul nostru este autorizat R.A.R (Registrul Auto Roman) sa execute reparatii complete de mecanica, electrica, tinichigerie si vopsitorie (caroserie, structura de rezistenta, acoperire anticoroziva, sistem directie, sistem de rulare, sistem de franare, motor, echipament electric si electronic) pentru urmatoarele marci de autovehicule: Audi, BMW, Chevrolet, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Hyundai, Mercedes - Benz, Opel, Peugeot, Renault, Rover, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, etc.
Piesele de schimb si reparatiile efectuate beneficiaza de garantie conform legislatiei in vigoare.
Satisfactia clientului este prioritara pentru noi, numai in acest mod reusim sa castigam increderea si loialitatea dvs.