Customer Support Representative - limba Rusa

TRENKWALDER

06-08-2014 | EXPIRA LA 05-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitati:
-Acționează ca un punct de contact intre client, stake holderi și reprezentanții funcționale, comunicarea tuturor informațiilor relevante și asigurarea de satisfacție a clienților.
- Prelucrarea și monitorizarea în SAP a comenzilor plasate de clienți, prin fax, telefon sau e-mail, se asigură ca datele sunt corecte, pentru a atinge un nivel ridicat de satisfacție.
- Soluționarea și urmărirea comenzilor create de către clienți în B2B, primite prin telefon, e-mail, fax sau poștă vocală.
- Coordonarea procesului de returnare a produselor și / sau echipamente de mass-media.
- Efectueaza facturarea la timp și corectă a echipamentelor în termenii contractului și sprijina activitățile de previziune a veniturilor, prin furnizarea de date în timp util și exacte.
- Aduce contribuția sa pentru livrarea produsului în timp, luând toate măsurile necesare în scopul de a realiza acest lucru.


CERINTE

Candidatul Ideal:

- Student sau absolvent de studii superioare;
- Cunostine AVANSATE de limba Rusa (C1,C2)
- Cunostine limba engleza la nivel avansat;
- Experienta in domeniul Customer Support constituie un avantaj;
- Bune abilitati operare PC (pachetul MS Ofiice);
- Disponibilitate training in regim full time.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
-Pachet salarial atractiv ( salariu fix + tichete de masa + bonusuri + asigurare medicala);
- Posibilitatea de dezvoltare profesionala;
- Training care permite insusirea cunostintelor necesare;
Puteti trimite CV-urile si la adresa c.fusle@trenkwalder.com


DESCRIEREA FIRMEI

Trenkwalder este o companie specializata in servicii de resurse umane. Serviciile noastre: recrutare, angajare temporara, cercetari de piata, salarizare si administrare de personal,training, teambuilding.

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selecţie şi plasare de personal din România, având 9 filiale în Sibiu, Bucureşti, Piteşti, Oradea, Timişoara, Cluj, Iaşi, Arad, Braşov cu 99 de consultanţi şi venituri consolidate de 22 de milioane de euro în 2011 (Trenkwalder şi Trenkwalder Services). Trenkwalder este membră a Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT).