Croitoreasa perdele si draperii

Dalila Interior Concept SRL

27-05-2017 | EXPIRA LA 26-06-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dalila Interior isi mareste echipa si angajeaza pe perioada nedeterminata o persoana pentru atelierul propriu de croitorie perdele si draperii. In prezent atelierul dispune de masini de cusut industriale liniare si triploc.
Dalila Interior are doua showroom-uri in Bucuresti, iar atelierul se afla in centrul Bucurestiului in sectorul 1. Avem nevoie de o persoana care sa croiasca, sa coasa la masina de cusut liniara, sa calce si sa stie sa foloseasaca triplocul. Ea va fi insotita de alte doua colege de atelier.


CERINTE

Se cere: experienta in domeniu, atitudine pozitiva si flexibilitate.


BENEFICII OFERITE

Se ofera: program de lucru full-time 8h/zi (09.00-17.30), salariu fix motivant, carte de munca cu program full-time, mediu de lucru placut, zile libere legale


DESCRIEREA FIRMEI

Dalila Interior are in prezent doua showroom-uri de decoratiuni interioare in Bucuresti si isi va mari activitatea cu inca un showroom zona de sud..Comercializam materiale de perdele, draperii, tapiterii, tapet, accesorii si sisteme de prindere, precum si servicii de confectionare, design si montaj. Cu o vasta experienta in domeniu, ne extindem prin deschiderea de noi showroom-uri in Bucuresti si in tara si ne asiguram ca oferim mereu produse si servicii de calitate, iar clientii nostri sa fie mereu multumiti.