Coregraf/ Instructor Dans sportiv & Salsa, Dans Popular/Tango argentinian

Diferit Consulting

16-02-2015 | EXPIRA LA 18-02-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Scoala de Dans DAnceTime scoate la concurs doua locuri de munca pentru 2 instructori colaboratori pentru cursuri de dans sportiv&salsa, 1 instructor pentru cursuri de dans popular si 1 instructor de tango argentinian. Se solicita experienta in predare precum si calitatea de dansator in concursuri organizate de FRDS sau in asambluri pt dansul popular.

Poate avea un real avantaj in fata contracandidatilor o persoana draguta, pro-activa, flexibila, adaptabila usor si cu spirit pedagogic. Este necesara experienta in predare (adulti si/sau copii), minim 5-6 luni.

Anuntul este adresat dansatorilor ce doresc sa impartaseasca cursantiilor din frumusetea dansului sportiv/popular/tango.


CERINTE

Program part-time seara, 3-4 ore. Se ofera beneficii si salariu atractiv.

Necesita un plus pt tine si cunoasterea notiunilor elementare de tango argentinian.

Trimiteti CV + 2 fotografii in tinuta casual (profil si in intregime) pe adresa de email office@dancetime.ro. Cv-ul trebuie sa fie detaliat pe activitatea dvs in domeniul dansului (experienta,concursuri,premii,cursuri etc)


BENEFICII OFERITE

salariu+comision+cursuri


DESCRIEREA FIRMEI

Bucura-te! Traieste! Danseaza! Fa ca dansul si miscarea sa devina un stil de viata! DanceTime are cursuri de dans de calitate pentru copii, adulti, tineri si adolescenti si sloganul "Miscare + Relaxare la Superlativ!" Este una dintre primele scoli de dans din Bucuresti, infiintata in anul 2005 de Dl Mihai Bogdan Tarabugeac. Asociatia Scoala de Dans DAnce Time este o scoala de dans intima ce ofera servicii de calitate in domeniul sport,wellness si face aceasta prin numarul mic de persoane ce se gasesc in fiecare grupa (sase), prin sistemul de lucru si modul de predare conform metodei DAnceTime, de la simplu la complex, cu imbinari de cunostinte din pedagogie, streching, aerobic si psihologie. Asociatia DAnceTime se adreseaza copiilor, adultiilor si viitoriilor miri orgnizand cursuri de dans sportiv, dansuri de societate, dansuri latino-americane, Tango Argentinian, Rock`n`roll si dansuri populare din diverse zone ale tarii. Servicii oferite de Asociatia Scoala de Dans DAnceTime: - cursuri de dans sportiv, tango argentinian, dansuri latino salsa, bachata, merengue - lectii particulare cu instructor personal - cursuri de dans copii 4-6 si 7-12 ani - dansatori profesionisti/ showuri petreceri/nunti - cursuri de dans speciale pentru nunta - cursuri de dans pentru companii si team-building - zumba (in curand) - pilates (in curand)

http://www.dancetime.ro