Coordonator Tehnologii de Acces Metropolitane

UPC Romania S.A.

31-07-2014 | EXPIRA LA 30-08-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Gestioneaza si coordoneaza la nivel de companie toate activitatiile ce tin de tehnologii de acces (EuroDocsis – CMTS, modemuri de cablu, Scalable Services in zona de acces) si asigura raportarea in acest sens.
Coordoneaza echipa de ingineri implicata in activitatile ce tin de tehnologii si sisteme de acces, sisteme de monitorizare (ServAssure, NRA) si se asigura de functionalitatea acestora. Furnizeaza rapoarte detaliate referitoarea la functionarea si statusul proiectelor la care este implicat. Participa la luarea deciziilor ce vizeaza dezvoltarea de noi proiecte. Ofera suport operatiunilor din teren atunci cand este cazul.
Gestioneaza toate activitatile cerute de proiectele asumate in vederea asigurarii unor produse de calitate crescuta, precum si a lansarii lor la timp.
Furnizeaza rapoarte periodice, corecte si la timp, catre management referitoare la activitatile echipei, progresul proiectelor si statusul evenimentelor importante din cadrul proiectelor in desfasurare.
Asigura livrarea la timp a proiectelor ce implica CMTS, modemuri de cablu, fara a avea un impact major asupra serviciilor oferite clientilor
Asigura testarea si functionarea corespunzatoare de noi echipamente de acces (ex. modemuri de cablu, CMTS-uri)
Stabileste si urmareste realizarea obiectivelor anuale ale fiecarui membru al echipei sale
Completeaza si trimite lunar sau ori de cate ori i se solicita, rapoarte de activitate
Exercita responsabilitatile manageriale de suport, trainig, coaching, evaluare si feedback pentru angajatii din subordine.
Selecteaza, dezvolta, instruieste, supravegheaza si coordoneaza activitatea angajatilor din subordine.
Planifica actiunile, task-urile, responsabilitatile angajatilor, stabileste programul lor de lucru si se asigura ca sunt completate pontajele lunare.


CERINTE

Studii superioare finalizate (universitare/ postuniversitare) intr-unul din domeniile: telecomunicatii, automatica, calculatoare
Experienta relevanta de minim 3 ani in industria de telecomunicatii fixe
Competente demonstrabile de leadership, de managementul echipei, de motivare si organizare
Cunostinte de lucrul cu calculatorul: MSOffice (Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Visio) – nivel avansat; Autocad – nivel de baza.
Foarte buna intelegere a principalelor tehnologii si protocoale de acces la internet (IP; HFC – Docsis/EuroDocsis)
Management al capacitatii disponibile pentru serviciul de Internet
Certificarile in domeniul telecomunicatiilor reprezinta un avantaj
Cunostinte de limba engleza nivel avansat
Permis conducere categoria B, fara incidente


DESCRIEREA FIRMEI

UPC este una dintre cele mai dinamice companii multinationale din industria de comunicatii prin cablu din Romania. UPC face parte din Liberty Global, Inc. (LGI), unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii de televiziune, voce si date, cu operatiuni in 16 tari, 10 dintre acestea din Europa. Prezenta in Romania inca din 1992, UPC este pregatita sa ofere servicii moderne in banda larga la nivel national: televiziune analogica si digitala, internet de mare viteza, servicii competitive de telefonie digitala.