COORDONATOR ECHIPA MERCHANDISERI si PROMOTERI

SC Dacris Impex SRL

15-05-2013 | EXPIRA LA 14-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Titularul postului este responsabil de organizarea, supervizarea si controlul activitatii de merchandising si promovare in zona alocata (Bucuresti, Pl, BV, Cta, IS, TM si CJ), in vederea cresterii segmentului de piata pentru produsele comercializate de catre Dacris.

Descrierea activitatii tale:
- Urmareste realizarea vanzarilor in vederea cresterii cotei de piata si evaluarea gradului de satisfacere a cererii, prin deplasari zilnice in Bucuresti si periodice pe rute stabilite in zona in care este raspunzator (Pl, BV, Cta, IS, TM si CJ) ;
- Coordoneaza si imbunatateste modul de lucru al Merchandiserilor si Promoterilor in vederea cresterii numarului de produse din rafturile clientilor si a vanzarilor acestora;
- Protejeaza si intretine imaginea firmei prin toate actiunile sale desfasurate in teritoriu, inclusiv prin tinuta corespunzatoare standardelor companiei si un limbaj adecvat;


CERINTE

- Experienta intr-o pozitie similara, pe piata de IKA (retele international de magazine retail) de cel putin 2 ani;
- Cunoasterea pietei de birotica&papetarie – reprezinta un avantaj;
- Abilitati demonstrate de people management (coaching, dezvoltarea echipei, comunicare, ascultare activa etc.);
- Capacitate de analiza, deductie logica si sinteza;
- Competenţe de negociere şi comunicare interpersonală;
- Competenţe în luarea deciziilor şi asumarea responsabilităţilor;
- Limbi străine: engleză, cel putin nivel mediu;
- Operare PC: Word, Excel, programe de baze de date.


BENEFICII OFERITE

- Posibilitatea unui castig egal cu timpul alocat, efortul si implicarea ta;
- Laptop ;
- Smartphone;
- Masina;
- Libertate de abordare si punere in aplicare a ideilor,pregatirii/metodelor/tehnicilor proprii;
- Instruire/formare profesionala;
- Suportul intregii echipe.


DESCRIEREA FIRMEI

Dacris Impex este prezent de peste 17 ani pe piata romaneasca si este specializat in importul, distributia si comercializarea articolelor de birou si a produselor tiparite. Dacris este unicul importator al produselor Pilot in Romania si distribuitor pentru branduri de renume precum: 3M, Fellowes, Tarifold, Xerox, HP, Esselte, Rapid, Aero, Etilux, Elba, Brother, Papyrus, Noki, Trodat, Tork, Aurora, M&M, L’Oblique.

In 2008 Dacris a lansat primul catalog de articole de birou ce continea produse realizate din materiale reciclate. A promis atunci ca va dezvolta constant aceasta categorie de produse eco. De aceea in catalogul anual de produse Dacris a creat un capitol special, destinat in exclusivitate produselor de birou eco.
In 2009 Grupul Dacris devine al doilea jucator national pe piata articolelor de birou si si-a mentinut pozitia pana in prezent.
In 2012 Dacris a primit premiul pentru “Regional Reseller of the Year”, cea mai importanta recunoastere la nivel european pe care o poate primi o companie specializata in distributia de birotica si papetarie.