Content administrator

Active Soft SRL

19-11-2016 | EXPIRA LA 19-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea jobului
Daca tu vii cu entuziasmul, noi venim cu provocarile. Mai exact, vrem sa te ocupi de urmatoarele pentru site-ului nr1 de mamici din Romania:
- gasirea temelor de interes pentru utilizatori si comunicarea cu redactori
- editarea, publicarea si promovarea articolelor pe diversele canale de comunicare ale site-ului
- gasirea (impreuna cu echipa) unor idei geniale, pentru clienti misto.
- adaptarea continutului in functie de recomadnarile SEO
- in cazul in care ai si talent la scris, iti oferim ocazia de a-l pune in practica.


Daca te regasesti in cele de mai sus si esti in an terminal sau ai absolvit recent o facultate cu profil filologic / comunicare, asteptam CV-ul tau


CERINTE

Candidatul ideal
Esti o persoana organizata, atenta la detalii si ai mai folosit pana acum un CMS. Esti team player, insa nu ti-e frica nici sa zbori solo. Ai deja o experienta de minim un an in online si vrei sa inveti lucruri noi.
Iti place sa te documentezi si sa fii mereu atenta la ce se intampla in online, sa stii care sunt subiectele de interes. In plus, corectezi cu usurinta texte scrise de altii si le formatezi pentru online, iar cuvinte ca "SEO", "taguri", "keyword research" nu sunt chiar un mister pentru tine.


DESCRIEREA FIRMEI

Active SOFT este una dintre cele mai mari companii web din Romania, cu o bogata istorie (14 ani) in dezvoltarea si sustinerea de aplicatii web si mobile.
Peste 100 de angajati si colaboratori se dedica zilnic viziunii noastre, pentru a oferi vizitatorilor online informatii, servicii si recomandari de calitate.
Dintre proiectele noastre de top amintim: 220.ro, 4tuning.ro, Calificative.ro, Clopotel.ro, Copilul.ro, CrestinOrtodox.ro, Ele.ro, Referat.ro, SfatulMedicului.ro, Studentie.ro, aplicatiile pentru mobil Povesti, Virtual Cards sau Laso.ro. Peste 10 milioane de vizitatori ne acceseaza in fiecare luna.
Active SOFT - smart internet aplications.
Dintre proiectele noastre de top amintim: 220.ro, 4tuning.ro, Calificative.ro, Clopotel.ro, Copilul.ro, CrestinOrtodox.ro, Ele.ro, Referat.ro, SfatulMedicului.ro, Studentie.ro. Peste 10 milioane de vizitatori ne acceseaza in fiecare luna.
 
Active SOFT - smart internet aplications.