Contabil Stocuri

UPC Romania S.A.

16-05-2014 | EXPIRA LA 15-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

* Supravegheaza operatiunile cu stocuri si asigura inregistrarea cu acuratete si la timp a tranzactiilor in sistemele RAS si US GAAP
* Inregisteaza cu acuratete si la timp facturile de achizitii stocuri si servicii; verifica operatiunile cu stocuri (intrari, transferuri si consumuri,vanzari) in Oracle, in sistemul contabil romanesc si in cel US GAAP.
* Inregistreaza cu acuratete si la timp miscarile obiectelor de inventar in Oracle.
* Ofera suport in documentarea controalelor efectuate de catre autoritatile fiscale si de catre auditorii interni si externi, cu informatiile si rapoartele necesare.
* Asigura efectuarea la timp a reconcilierii dintre evidenta Departamentului Contabilitate si a sistemului de gestiune a stocurilor.
* Efectueaza analize referitoare la miscarile din conturile de stocuri
* Mentine relatii profesionale atit cu furnizorii de stocuri, cit si cu managerii si colegii din Departamentul Financiar – Contabil si din celelalte departamente.
* Asigura respectarea cadrului legislativ in vigoare.
* Pregateste analize si rapoarte necesare managementului, cu privire la operatiunile cu stocuri lunar sau ori de cite ori este nevoie.
* Ofera ajutor managementului cu orice alte informatii suplimentare, ori de cite ori este nevoie.


CERINTE

* Cunoasterea limbii engleze, precum si a altor limbi straine, constituie un avantaj;
* Foarte bune abilitati de lucru cu calculatorul, cunostinte aprofundate de Excel; cunoasterea sistemului financiar Oracle constituie un avantaj;
* Minimum 1 an de experienta in domeniu, de preferat intr-o companie multinationala;
* Orientare catre client;
* Planificare si actiune strategica;
* Construirea si valorificarea talentului;
* Orientare catre rezultat;
* Abilitatea de a-i inspira si motiva pe ceilalti;
* Abilitati de lucru in colaborare si influentarea celorlalti;
* Adaptabilitate si suport in schimbare;
* Abilitatea de autoevaluare si continua perfectionare;
* Creativitate si inovatie.



*Angajarea se va face pe o perioada determinata de 5 luni.


DESCRIEREA FIRMEI

UPC este una dintre cele mai dinamice companii multinationale din industria de comunicatii prin cablu din Romania. UPC face parte din Liberty Global, Inc. (LGI), unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii de televiziune, voce si date, cu operatiuni in 16 tari, 10 dintre acestea din Europa. Prezenta in Romania inca din 1992, UPC este pregatita sa ofere servicii moderne in banda larga la nivel national: televiziune analogica si digitala, internet de mare viteza, servicii competitive de telefonie digitala.