Contabil Manager Financiar

Digitronix Technology

13-10-2017 | EXPIRA LA 12-11-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Mentinerea in buna stare a tuturor inregistrarilor contabile si financiare ale firmei, la zi si in mod permanent.
Introducerea notelor contabile pentru documentele non-gestiune marfa (care sunt automate), verificarea si corectarea lor.
Intocmirea tuturor declaratiilor financiare obligatorii, lunare, trimestriale, semestriale si anuale (TVA, VIES, ITM, bilanturi si declartie de impozit pe profit, etc.).
Mentinerea arhivei de documente contabile in mod oridonat si in buna stare.
Mentinerea relatiei cu bancile, furnizarea situatiilor financiare solicitate, efectuarea platilor catre furnizori si inregistrarea incasarilor, urmarirea desfasurarii contractelor de credit, lesing.
Urmarirea desfasurarii contractelor de utilitati si cu furnizorii de servicii generale (curatenie, telecom, etc.)
Intocmirea formei legale pentru contractele de munca, declararea acestora electronic la ITM, operarea Revisal, si a tuturor operatiilor, declaratiilot electronice si manuale legate de angajati.
Urmarirea incasarii facturilor clienti si semnalarea problemelor.
Urmarirea generala a situatiilor financiare si propunerea de variante de optimizare a fluxurilor financiare, sau de actiuni pentru imbunatatirea unor parametrii financiari care sunt analizati uzual de banci sau alte institutii de credit.


CERINTE

Studii universitare terminate de specialitate in domeniul contabilitatii.
Experienta de lucru in pozitii de contabil cel putin 3-5 ani intr-o pozitie in care a avut de gestionat majoritatea sarcinilor descrise la paragraful responsabilitati.


BENEFICII OFERITE

Se vor negocia.


DESCRIEREA FIRMEI

Integrator solutii si proiecte IT.