Contabil Job ID 6/2015

SC GROUP EXPERT CONSULTING 2000 SRL

03-04-2015 | EXPIRA LA 03-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Evidenta contabila completa


CERINTE

Diploma de licenta si master in cadrul ASE – specializarea contabilitate
Membru CECCAR
8 ani experienta totala, dintre care minim 5 in cadrul unei firme de contabilitate
o a doua limba de circulatie internationala – fluent


BENEFICII OFERITE

Aceasta este o pozitie full-time, pe durata nedeterminata
Salariul net de incadrare este intre 2000 si 2500 lei pe luna, in functie de educatie si experienta. Suplimentar, oferim bonuri de masa
Sediul central in Piata Victoriei (Str. Dr Iacob Felix nr. 21)
•Coaching
•Sprijin in obtinerea de calificari profesionale
•Reputatie: membership in a 3-a cea mai mare alianta profesionala de specialitate din lume www.tagalliances.com


DESCRIEREA FIRMEI

GROUP EXPERT CONSULTING 2000 SRL este partenerul pe care si-l doresc toti, este partenerul de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa fie profitabila. Cu o experienta de peste 17 ani in contabilitate si consultanta, si opt ani in audit, misiunea noastra este de a deveni un partener de incredere pentru companiile locale si internationale care au nevoie de consultanta contabila , fiscala sau audit.

Group Expert Consulting 2000 SRL este una din companiile cu o ascensiune rapida in acest domeniu, acum cu un portofoliu ce depaseste 200 de clienti. Credem ca cea mai buna modalitate de a construi o relatie de lunga durata cu un partener este de a-i anticipa nevoile, de a-i oferi servicii de cea mai buna calitate si la momentul potrivit.

Oferim o varietate de servicii, de la contabilitate la audit financiar si analize economico- financiare. Angajamentul nostru de a furniza clientilor servicii de cea mai buna calitate se reflecta in atentia deosebita pe care o acordam formarii profesionale a angajatilor.

Complexitatea sistemului economic si legislativ, in cadrul caruia opereaza clientii, ii oblige pe angajatii nostril sa-si imbunatateasca constant abilitatile profesionale si de asemenea sa fie la curent cu ultimele modificari legislative.