Contabil / Contabilitate Primara

ILBAH STUDIO SRL

14-10-2014 | EXPIRA LA 16-10-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Centrul nostru de calificare si formare profesionala noastra a fost creat din dorinta de a promova un demers educational de calitate care sa asigure atingerea standardelor ridicate de invatare si promovare a valorilor.
Cautam in permanenta sa aducem ceva nou, fie in stilul de a ii invata pe cei interesati, fie in modul de desfasurare a cursurilor sau in promovarea talentelor. Acesta este motivul pentru care apreciem cand oamenii tineri si pasionati se implica in proiecte inspirationale.


CERINTE

1. Intocmirea documentelor de contabilitate primara: intocmire facturi, chitante, bonuri de consum, dispozitii de plata, verificarea bonurilor emise din casa de marcat,
2. Procesarea documentelor primare in programul de contabilitate
3. Verificarea si procesarea extraselor lunare de cont
4. Evidenta contractelor comerciale si de prestari servicii cf. Codului Civil
5. Solicitarea periodica si verificarea fiselor de cont cu partenerii comerciali ai societatii
6. Verificarea periodica si decontarea avansurilor facturate catre clienti
7. Arhivarea si inventarierea documentelor contabile lunare
8. Colectarea documentelor contabile de la diferitele sedii secundare ale societatii
9. Mentinerea legaturii cu societatea de expertiza contabila contractata de societate, in vederea realizarii inchiderilor contabile.
10. Efectuarea de plati de furnizori
11. Verificarea registrului de casa si a soldului acestuia cu documentele financiar-contabile.
12. Colaborare cu societatea responsabila de servicii de salarizare si resurse umane, in vederea arhivarii statelor si fluturasilor de salarii.


DESCRIEREA FIRMEI

Atelierele ILBAH este un concept modern pe piata furnizorilor de servicii din Romania. Echipa noastra presteaza servicii in domeniul formarii profesionale si este autorizata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin Autoritatea Nationala pentru Calificari ( fost CNFPA) pentru organizarea de cursuri de calificare, initiere si perfectionare.