CONTABIL

CENTINIUM CONSTRUCTION

22-08-2016 | EXPIRA LA 21-09-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Opereaza in note permanente platile/incasarile (chitante, extrase bancare, registru de casa, registru de banca).
- Intocmeste si opereaza ordinele de compensare.
- Puncteaza/repuncteaza facturile (retururi, stornari).
- Emite listele de neincasate.
- Inregistreaza facturile de corectie pret si discount-uri de la furnizori.
- Tine contabilitatea in conformitate cu Legea contabilitatii nr. 82/1991, modificata si republicata, si a OMF nr. 1752/2005 pentru aprobarea reglementarilor contabile conforme cu directivele europene.
- Intocmeste si inregistreaza notele de contabilitate in situatiile in care nu sunt documente justificative (stornari, regularizari, inregistrarea amortismentului etc.).
- Cu privire la mijloacele fixe si a imobilizarilor corporale si necorporale aflate in patrimoniul societatii, intocmeste Fisa Mijlocului Fix, iar inregistrarea intrarilor/iesirilor si a amortizarii acestora se va face in baza urmatoarelor documente: proces verbal de receptie; facturi de leasing; reevaluari; facturi de vanzare; proces verbal de casare a mijlocului fix; calculul lunar al amortizarii in conformitate cu clasificatia mijloacelor fixe.
- Tine evidenta obiectelor de inventar in folosinta in cadrul conturilor bilantiere in conformitate cu politica firmei, avand sarcina ca scoaterea acestora din evidentele firmei sa se faca in baza procesului verbal de declasare a mijloacelor circulante.
- Verifica si corecteaza jurnalul de cumparari/vanzari in situatiile in care apar neconcordante intre baza de impozitare si TVA-ul aferent.
- Este responsabil de activitatile in relatia cu Institutiile Financiare ale Statului.
- Intocmeste lunar Decontul de TVA pe baza jurnalelor enuntate mai sus, a Declaratiei 100 privind obligatiile de plata la bugetul consolidat, Declaratia privind obligatiile la Fondul de mediu si a celorlalte declaratii care sunt obligatorii conform legislatie fiscale, precum si a Declaratiilor de impunere privind impozitele si taxele locale (Impozitul pe cladiri; Impozitul pe teren; Taxa asupra mijloacelor de transport; alte declaratii).
- Efectueaza componenta soldurilor la conturile de datorii si creante, procedand la regularizarea acestora prin schimburi de Extrase de cont.
- Intocmeste confirmarile de sold pentru clientii interni si externi si confirma soldurile furnizorilor de marfuri si de servicii, in cursul anului si la incheierea exercitiului financiar.
- Efectueaza inchiderea conturilor de venituri si cheltuieli si TVA, verifica si regularizeaza balantele de verificare lunare analitice si sintetice.
- Printeaza si indosarieaza registru Carte Mare, balantele, jurnalele auxiliare.
- Completeaza lunar Registrul jurnal pe baza jurnalelor editate electronic.
- Completeaza trimestrial Registru de evidenta fiscala.
- Stabileste impozitele de plata la bugetul statului, bugetele speciale si locale, intocmind, totodata, documentele de plata la datele scadente.
- Efectueaza toate operatiunile necesare inchiderii exercitiului financiar, inclusiv valorificarea rezultatelor inventarierii elementelor de activ si pasiv, si intocmeste proiectul situatiilor financiare semestriale si anuale.
- Inregistreaza si prelucreza date statistice si clasifica documente.
- Intocmeste documentatia pentru eliberarea si ridicarea Certificatului de atestare fiscala in vederea contractarii unor credite.
- Intocmeste documentatiile pentru achizitiile de mijloace fixe in leasing financiar.
- Intocmeste documentatiile pentru solicitarea unor credite pe termen lung (credite pentru investitii) sau pe termen scurt (linie de credit) cu elaborarea (in colaborare cu departamentele si persoanele care se cunosc) a cererii de credit, BVC – ului pe perioada creditarii, a cash-flow – ului pe perioada creditarii, a studiului de fezabilitate.


CERINTE

- Studii superioare de specialitate (finante/contabilitate);
- Cunostinte de contabilitate;
- Viteza de lucru mare, acuratete, promptitudine;
- Seriozitate, dinamism, implicare;
- Spirit de echipa;


DESCRIEREA FIRMEI

Ne place să construim.
Și o facem foarte bine, rapid și durabil.

În același timp nu suntem doar constructori experimentați și de cuvânt. Suntem un grup de firme specializate în dezvoltare inteligentă. Arhitectură spectaculoasă, dar cu picioarele pe pământ. Construcții durabile. Distribuție promptă. Finisaje oricât de complexe. Și tranzacții imobiliare reușite.

Împreună suntem grupul integrat capabil să îți ducă proiectele de la A la Z. Din faza de dezvoltare până în cea de vânzare. La timp și în buget. Cu maximum de eficiență.

Suntem o nouă specie de companie. Full-service. Evoluată. Și perfect adaptată cerințelor momentului.

Un partener deschis și ambițios, gata oricând să facă un pas în plus dacă reușita proiectului tău o cere.

Suntem Centinium.

Profesioniştii alături de care la final vei spune:
Viziune îndeplinită.