Contabil

TOP LINE EUROPA

26-05-2016 | EXPIRA LA 25-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea postului:

- Efectuarea platilor in lei si valuta catre furnizorii si colaboratorii companiei;
- Intocmirea rapoartelor cu privire la platile efectuate;
- Introducerea OP-urilor atat in lei cat si in valuta in sistemul electronic de plata;
- Raspunde de intocmirea dispozitiilor de plata, borderourilor de plati electronice;
- Operarea zilnica a extraselor de cont;
- Relationarea cu reprezentantii bancilor partenere;
- Raspunde de intocmirea corecta si la timp a rapoartelor cu privire la soldurile conturilor bancare ale companiei;
- Intocmirea de rapoarte cu privire la: incasari, disponibilitati in lei si valuta, debitori, avansurile de trezorerie, etc.;


CERINTE

Cerintele postului:

- Studii economice;
- Experienta profesionala de minim 3 ani;
- Cunostinte MS Office (Word, Excel), programe de contabilitate (SAP – constituie avantaj);
- Cunostinte limba engleza – nivel mediu;
- Atentie la detalii, abilitati de lucru cu cifre, capacitate de organizare si planificare, responsabilitate, rezistenta la stres;


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienta de peste 18 ani, firma internationala TOP LINE este varful de lance in dezvoltarea industriei serviciilor de frumusete profesionala din Romania.

Compania ofera in Romania cele mai dorite produse si servicii pentru saloanele de infrumusetare (coafor, cosmetica, medicina estetica). TOP LINE asigura clientilor si partenerilor sai posibilitatea de a lucra in conditii excelente cu marci internationale vestite ca: GUINOT, ACADEMIE, MOROCCANOIL, JOICO, OPI, ANESI-DEPILEVE, LPG, MALETTI, ULTRATONE, IONTO-COMED, BEAUTY STAR, etc.
Top Line ofera Programe de consiliere si finantare privind dezvoltarea saloanelor, sustinere in marketing si comunicare a saloanelor partenere (campanii personalizate in mass media si social media, materiale de vizualizare, merchandising a zonei de revanzare, brosuri, pliante, etc).
Top Line dispune de resursele unui Departament educational specializat in strainatate si colaborarea cu cele mai prestigioase Academii de Frumusete din lume, seminarii internationale si prezentarea in avanpremiera a celor mai importante noutati si trenduri la nivel mondial.