Contabil

SC GROUP EXPERT CONSULTING 2000 SRL

12-03-2014 | EXPIRA LA 14-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Evidenta contabila completa


CERINTE

Candidatii trebuie sa aiba minimum 5 ani experienta in domeniul Finante/Contabilitate
Nivel minim de studii: Facultate (terminata)
Acest anunt este adresat cunoscatorilor de Limba Engleza


DESCRIEREA FIRMEI

GROUP EXPERT CONSULTING 2000 SRL este partenerul pe care si-l doresc toti, este partenerul de care ai nevoie pentru ca afacerea ta sa fie profitabila. Cu o experienta de peste 10 ani in contabilitate si consultanta, si opt ani in audit, misiunea noastra este de a deveni un partener de incredere pentru companiile locale si internationale care au nevoie de consultanta contabila , fiscala sau audit.

Group Expert Consulting 2000 SRL este una din companiile cu o ascensiune rapida in acest domeniu, acum cu un portofoliu ce depaseste 80 de clienti. Credem ca cea mai buna modalitate de a construi o relatie de lunga durata cu un partener este de a-i anticipa nevoile, de a-i oferi servicii de cea mai buna calitate si la momentul potrivit.

Oferim o varietate de servicii, de la contabilitate la audit financiar si analize economico- financiare. Angajamentul nostru de a furniza clientilor servicii de cea mai buna calitate se reflecta in atentia deosebita pe care o acordam formarii profesionale a angajatilor.

Complexitatea sistemului economic si legislativ, in cadrul caruia opereaza clientii, ii oblige pe angajatii nostril sa-si imbunatateasca constant abilitatile profesionale si de asemenea sa fie la curent cu ultimele modificari legislative.