Consultant Vanzari Servicii Medicale

Regina Maria

12-08-2015 | EXPIRA LA 11-09-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Daca esti:

- o persoana pozitiva, deschisa si sociabila
- un foarte bun comunicator in limba romana si limba engleza (fluent)
- o persoana cu experienta de vanzare (minim 2 ani), care are capacitatea de a identifica si valorifica oportunitati de vanzare a unor servicii medicale Premium (vanzarea/intelegerea serviciilor medicale constituie un avantaj)
- absolvent de studii superioare (Facultatea de Medicina de preferat)

Esti definit si demonstrezi prin actiunile tale:

- profesionalism, excelenta, impact prin tot ce intreprinzi;
- onestitate, autenticitate, integritate in tot ce transmiti;
- generozitate, caldura, respect fata de oameni;
- abilitati de vanzare, interelationare si orientare pe clienti;


CERINTE

Si iti doresti sa:

- sa te alaturi celei mai mai importante retele private de sanatate din Romania si celei mai mari comunitati de medici;
- sa fii un factor care contribuie puternic la succesul companiei
- sa te dezvolti alaturi de o echipa de profesionisti


DESCRIEREA FIRMEI

Regina Maria - Reteaua Privata de Sanatate reuneste sub acelasi nume Centrul Medical Unirea si Euroclinic, fiind cel mai complex furnizor de servicii medicale private din tara noastra, cu peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici prezente in Bucuresti si in tara. De asemenea, Regina Maria are si primul campus medical din tara care pune la dispozitie un set complet de servicii medicale si care include maternitatea "Regina Maria", policlinica si Centrul de Diagnostic si Tratament.

Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria ofera servicii de laborator, imagistica, spital, maternitate, celule stem si policlinica pentru copii. Regina Maria este prima maternitate privata din Romania si singura maternitate privata care ofera servicii de nastere in apa. De asemenea, un serviciu unic este oferit si la Banca Centrala de Celule Stem, banca cu depozitare in Romania de celule stem si nu de sange integral.

Clinicile noastre beneficiaza de profesionalismul si implicarea celor mai reputati medici, astfel ca Parteneriatul Academic aduce pacientilor expertiza celor mai renumite personalitati medicale din tara si strainatate, dar si o relatie apropiata intre personalul medical si pacienti, tradusa prin "serviciu cu suflet”.