Consultant Vanzari Online

SC LIKEIT SOLUTION SRL

01-03-2016 | EXPIRA LA 03-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Proceseaza comenzile primite atat din magazinul online cat si telefonic
- Introduce comenzi in sistemul informatic;
- Ofera clientilor informatii cu privire la disponibilitatea in stoc a produselor, conditii si modalitati de transport si plata, informatii privind serviciile si produsele din portofoliul firmei, informatii de natura tehnica;
- Identifica nevoile clientilor si propune solutii corespunzatoare acestora;
- Mentine relatia cu clientii;
- Plaseaza comenzi la furnizori


CERINTE

Candidatul ideal:
- Cunostinte PC - nivel avansat de cunoastere a pachetului Office (Word, Excel, Outlook)
- Interes pentru tehnologie si capacitatea de a asimila cunostinte din domeniu;
- Bune abilitati de comunicare;
- Atitudine proactiva, orientare spre rezolvarea problemelor, viteza de reactie, capacitate de a relationa cu usurinta si rezistenta la stres;
- Cunoasterea limbii engleze este un avantaj


BENEFICII OFERITE

Marketonline ofera membrilor echipei sale oportunitatea de a invata si de a acumula cunostinte si abilitati in domeniul comertului online si al tehnologiei in general, fiind unul dintre primele magazine online din Romania.
Compania ofera posibilitatea de formare si avansare, impreuna cu un pachet salarial motivant, bonuri de masa si decontarea transportului.


DESCRIEREA FIRMEI

De peste 8 ani, echipa Marketonline munceste cu pasiune si profesionalism sa aduca satisfactie celor peste 100,000 de clienti ai sai, devenind astfel unul dintre principalele magazine online din tara.

Portofoliul de produse si servicii s-a imbogatit continuu, magazinul punand in prezent la dispozitia clientilor produsele celor mai importante branduri pe piata in domeniul Electro-IT.