Consultant Vanzari

S.C. Goldnet Distribution S.R.L.

22-07-2017 | EXPIRA LA 21-08-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Consilierea clientilor in vederea gasirii celei mai bune solutii
Gestionarea solicitarilor primite din partea clientilor prin telefon, email
Urmarirea procesarii comenzilor si buna desfasurare a acestora
Efectuarea campaniilor de marketing stabilite
Identificarea problemelor clientilor si furnizarea solutiilor optime


CERINTE

Liceu absolvit cu diploma de Bacalaureat
Abilitati excelente de comunicare
Capacitate de a lucra independent intr-o maniera profesionista si eficienta
Familiarizat/a cu site-urile de cumparaturi on-line


BENEFICII OFERITE

Posibilitate avasare
Masa inclusa


DESCRIEREA FIRMEI

Valmand este producator de bijuterii cu diamante si alte pietre naturale si importator diamante en gross (direct de la bursa si de la “wholesalers” din SUA si Israel).

Magazinul nostru se afla in centrul capitalei, in aproprierea BNR (Banca Nationala a Romaniei).
Avem relatii stranse cu membrii comunitatii bijutierilor si suntem membru in Asociatia Patronatul Bijutierilor din Romania. Suntem avizati ANPC DMPPP (Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului - Directia Metale Pretioase si Pietre Pretioase).

Producem si vindem piese de cea mai buna calitate, bijuterii cu pietre naturale pretioase si nu sintetice sau artificiale. Nu vindem aurul “la gram”, ci recomandam bijuterii cu diamante cu minim claritate SI+ si culoare I+, oferind cel mai bun raport pret/calitate.

In piata exista magazine specializate in imitatii sau in piese “ieftine”, insa noi vindem bijuteria de cel mai inalt nivel de calitate. Ne concentram toata atentia pe diamante, smaralde, rubine, safire si alte pietre naturale de valoare.

Responsibilitatea noastra este sa raspundem nevoilor si cerintelor clientelei noastre, influentand astfel noul trend al bijuteriilor. Din acest motiv, oferta Valmand este continuu actualizata cu modele noi si impresionante.
Preturi mai mult decat accesibile

Seriozitatea in cazul nostru inseamna preturi pentru toate bugetele, fara a face rabat la calitate. Muncim in plus pentru a gasi cele mai bune oferte, chiar putem spune ca “ne luptam cu preturile” pentru clientii nostri.

Valmand ofera garantia unei bijuterii mereu stralucitoare pentru ca oferim serviciul de intretinere gratuit, adica schimbam, reparam, curatam, verificam, modificam si personalizam bijuteria ta, fara vreun cost aditional sau ascuns. Acesta este modul nostru de a oferi valoare peste valoarea initiala a bijuteriei si a multumi clientelei existente si, din punctul nostru de vedere, modelul optim de a conduce o afacere de succes in piata bijuteriilor din Romania si nu numai